Vedete despre care nu știai că au locuit împreună

Când abia își începeau cariera, multe vedete locuiau împreună pentru a putea plăti chiria – iar altele s-au nimerit să fie colegi de cameră la universitate.

Iată 8 vedete despre care nu știai că au fost colegi de apartament:

Jamie Dornan și Eddie Redmayne

Cei doi au împărțit un apartament când se aflau la începutul carierei. În cadrul unui interviu, Dornan a spus: „Cineva de la agenție ne-a lăsat niște scenarii. Erau vreo 25 pentru mine și 3 pentru el. Dar asta a însemnat doar mai multe eșecuri pentru mine.”Justin Timberlake și Ryan Gosling

Cei doi au apărut împreună în The Mickey Mouse Club. În al doilea an al emisiunii, mama lui Gosling a trebuit să se mute înapoi în Canada pentru un job, iar Ryan a locuit cu familia Timberlake.

Ed Westwick și Chace Crawford

Co-starurile Gossip Girl au locuit împreună în anii 2000. „Inițial eu și Ed am devenit colegi de apartament pentru că nu știam dacă serialul va avea sau nu succes”, a spus Crawford în cadrul unui interviu. „Ne-am înțeles bine și a fost o mișcare bună din punct de vedere financiar.”

Michelle Williams și Ryan Gosling

Cei doi au locuit împreună în timp ce filmau „Blue Valentine”, la cererea regizorului. Ar fi trebuit să facă asta timp de o săptămână, dar au vrut să intre cât mai bine în personaj, așa că au stat o lună, trăind din salariul unei asistende medicale și a unui pictor.

Brad Pitt și Jason Priestley

În cartea sa, „Jason Priestley: A Memoir”, Priestley a spus că a locuit cu Brad Pitt la începutul anilor ’90. „Trăiam pe supă la plic și bere ieftină – din aceea pe a cărei cutie scrie doar bere – și țigări… eram lefteri.”

Ben Affleck și Matt Damon

Cei doi au locuit împreună în timp ce scriau scenariul pentru „Good Will Hunting”, în care au jucat amândoi.

Owen Wilson și Wes Anderson

Înainte de a-și începe cariera, cei doi locuiau împreună la universitate. S-au cunoscut în cadrul unui curs de scenaristică.

Robert Downey Jr. and și Kiefer Sutherland

Cei doi au împărțit un apartament în L.A. în anii ’80. Downey trecea prin despărțirea de Sarah Jessica Parker și a spus că Sutherland era umărul pe care putea plânge.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.