Vedete care și-au tatuat numele partenerului… de care apoi s-au despărțit

Și vedetele mai fac greșeli când vine vorba de tatuaje! Iată câteva vedete care și-au tatuat numele partenerului… după care s-au despărțit de acesta.

Tatuajele cu un nume nu sunt o idee bună decât dacă numele aparține animalului de companie, copilului, părinților sau unei rude care a decedat. Însă istoria ne-a învățat că tatuajele cu numele partenerului nu sunt deloc o idee bună din simplul motiv că există posibilitatea să te desparți de acesta. Acest lucru l-au învățat pe pielea lor și anumite vedete.

Vedete care și-au tatuat numele partenerului… de care apoi s-au despărțit

Angelina Jolie avea pe braț un tatuaj cu un dragon, deasupra căruia a scris „Billy Bob”. Însă cei doi s-au despărțit, așa că a scos acele două tatuaje și le-a înlocuit cu coordonatele locului de naștere al fiecărui copil al său.

Kaley Cuoco a fost căsătorită cu fostul jucător de tenis Ryan Sweeting și a decis să își tatuaze pe spate data nunții. După ce au divorțat, a acoperit tatuajul cu o molie.

Heidi Klum avea tatuat pe antebraț „Seal”, însă cei doi au divorțat în 2012. Ea și-a scos tatuajul în loc să îl acopere.

Marc Anthony avea tatuat numele lui Jennifer Lopez la încheietura mâinii când cei doi erau căsătoriți. După ce au divorțat, a acoperit tatuajul.

Pamela Anderson a preferat să își facă un tatuaj în loc să poarte o verighetă clasică. După ce a divorțat de Tommy Lee în 1998, a fost nevoită să își scoată tatuajul.

Jenny Depp își tatuase pe braț „Winona Forever” în timpul relației cu Winona Ryder. După ce s-au despărțit, a șters o parte din tatuaj, transformându-l în „Wino Forever”.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.