Vedete care s-au îndrăgostit pe platoul de filmare

Actorii au în general o viață destul de ocupată, deci nu e de mirare că mulți dintre ei ajung să aibă o relație cu un coleg de platou.

Iată câteva exemple de vedete care s-au îndrăgostit în timp ce filmau împreună pentru un film sau serial:Kit Harington și Rose Leslie s-au cunoscut pe platourile de filmare ale Game of Thrones în 2012. În serial, ei au jucat rolurile lui Jon Snow și Ygritte, care au avut o relație. „Dacă ești deja atras de cineva și apoi joci relația în serial, devine foarte ușor să te îndrăgostești”, spune Kit. Cei doi s-au logodit în septembrie 2017.

Blake Lively, Penn Badgley

Blake Lively și Penn Badgley s-au îndrăgostit în 2007, când filmau pentru Gossip Girl. Și de această dată, cei doi jucau rolul unui cuplu. Deși actorii s-au despărțit în 2010, personajele lor s-au căsătorit.

Blake Lively și Ryan Reynolds

Blake Lively și Ryan Reynolds s-au cunoscut în 2010, când filmau Green Lantern, iar relația lor a început după un an. În 2012 s-au căsătorit, iar în acest moment așteaptă al doilea lor copil.

Channing Tatum și Jenna Dewan Tatum

Channing Tatum și Jenna Dewan Tatum s-au cunoscut când filmau Step Up, în 2006. S-au căsătorit după 3 ani, iar în 2013 s-a născut fiica lor, Everly.

Rachel Bilson și Adam Brody

Rachel Bilson și Adam Brody s-au cunoscut în 2003, când filmau The O.C., dar s-au despărțit 3 ani mai târziu. La fel ca în cazul Serenei și a lui Dan din Gossip Girl, și personajele din The O.C. s-au căsătorit la finalul serialului.

Adam Brody și Leighton Meester

Adam Brody și Leighton Meester au jucat împreună în The Oranges în 2011, iar în 2014 s-au căsătorit. La un an după s-a născut primul lor copil, Arlo.

Rachel Bilson și Hayden Christensen s-au cunoscut pe platoul de filmare al filmului Jumper, în 2008. Timp de câțiva ani s-au tot despărțit și împăcat, iar în 2014 s-a născut primul lor copil.

Brad Pitt și Gwyneth Paltrow

Brad Pitt și Gwyneth Paltrow au jucat împreună în thrillerul Se7en și au avut o relație timp de câțiva ani. Ei chiar s-au logodit, dar s-au despărțit pentru că Paltrow nu se simțea pregătită să se căsătorească.

Brad Pitt și Angelina Jolie s-au cunoscut în 2004, când au filmat Mr. and Mrs. Smith. În acea perioadă, Pitt era căsătorit cu Jennifer Aniston, iar după ce a divorțat de aceasta a adoptat copiii Angelinei. Cei doi s-au căsătorit în 2014, dar Angelina dorește în acest moment să divorțeze.

Jennifer Aniston și Justin Theroux

Jennifer Aniston și Justin Theroux s-au cunoscut în 2011, când filmau pentru Wanderlust. Cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii secrete care a avut loc la ei acasă, în 2015.

Natalie Portman și Benjamin Millepied

Natalie Portman și Benjamin Millepied s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru Black Swan, unde Portman juca rolul unei baleriine, iar Millepied era coregraful. Primul lor copil s-a născut în 2011, iar după un an s-au căsătorit.

Bradley Cooper, Zoe Saldana

Bradley Cooper și Zoe Saldana s-au cunoscut în 2011, în timpul filmărilor pentru The Words. Prima lor apariție publică împreună a avut loc în 2012, însă în 2013 s-au despărțit.

Rachel McAdams și Ryan Gosling

Rachel McAdams și Ryan Gosling – magia dintre personajele lor din The Notebook a devenit realitate când cei doi au început o relație în 2005. Cuplul s-a despărțit în 2008.

Johnny Depp și Winona Ryder

Johnny Depp și Winona Ryder s-au cuplat după ce au jucat împreună în Edward Scissorhands (film care a marcat și începutul colaborării dintre Depp și Tim Burton). Cei doi s-au despărțit în 1992, dar cine poate uita tatuajul lui Depp – „Winona Forever” (care s-a transformat în „Wino Forever” între timp)?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.