Vedete care au mers la balul de absolvire cu un fan

Ce poate fi mai grozav decât să mergi la balul de absolvire cu persoana pe care o placi? Să ai ca partener chiar pe vedeta ta preferată, desigur. Pare ireal, nu-i așa? Totuși, în acest articol vei găsi câteva exemple de vedete care au mers la balul de absolvire al unuia dintre fanii lor.

Kylie Jenner

Foto: E! Entertainment

În august 2017, Kylie a mers la balul de absolvire al unui tip care a fost refuzat de către cea pe care a invitat-o, pentru că era fratele prietenei sale cele mai bune… Așa cum era de așteptat, apariția ei nu a rămas neobservată, toată lumea prezentă la eveniment făcând poze și încercând să se împrietenească cu vedeta.Rihanna

Foto: MTV

În urmă cu câțiva ani, MTV a avut o emisiune numită „Once Upon a Prom”, unde participau mai multe persoane care nu aveau partener pentru bal. La concurs a participat și Rihanna, iar acesta a fost primul bal de absolvire al său.

Taylor Swift

Foto: MTV

Și Taylor a participat la acest concurs, alegând câștigătorul dintre 50 de băieți fără parteneră. Ea și-a adus și prietena cea mai bună, care a fost partenera unui alt băiat.

Vanessa Hudgens

Vanessa și-a surprins un fan de 17 ani care se afla în lupta cu cancerul și a mers la bal cu acesta.

Tupac

Foto: Getty Images

După ce o elevă a scris o scrisoare către fan club-ul rapperului, invitându-l cu ea la bal, el a apărut la ușa ei pentru a accepta. S-a dus singur, fără reporteri, iar în ziua balului i-a oferit o rochie de 1500 dolari și au mers spre bal într-o limuzină.

Demi Lovato

Foto: Twitter Demi Lovato

În copilătie, Demi Lovato i-a promis unuia dintre prietenii săi că v-a merge cu el la balul de absolvire, iar faptul că a devenit celebră nu a făcut-o să uite. Ei au mers spre bal într-un Rolls Royce.

Tu cu ce vedetă ai vrea să mergi la balul de absolvire?

 

Citește și: Cum alegi rochia potrivită pentru balul de absolvire

 

*articol preliat din Cosmopolitan UK (autor: Peggy Truong)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.