Vedete care au luptat cu cancerul

By  | 

Angelina Jolie a dezvăluit că a suferit o dublă masectomie preventivă pentru a le arăta femeilor că există şi alte opţiuni de a preveni apariţia cancerului la sân. În urma unor analize, Angelina a aflat că sunt 87% şanse să dezvolte cancer la sân, boală care a răpus-o pe mama sa la vârsta de 57 de ani.

Christina Applegate a fost diagnosticată cu cancer la sân la vârsta de 36 de ani, după ce mama sa a luptat cu aceeaşi boală de 2 ori. Christina a ales această variantă, deşi cancerul a fost detectat doar la unul dintre sâni, pentru că nu a vrut să rişte să se îmbolnăvească din nou.

Sheryl Crow, celebra cântăreaţă de muzică country a fost diagnosticată cu cancer la sân la puţină vreme după ce a anuat logodna cu Lance Armstong, în 2006. În acea perioadă toată lumea o compătimea pe artistă pentru perioada dificilă în care se găsea, însă aceasta a realizat mai târziu că a fost o perioadă bună pentru că a ajuns apoi să fie bine din toate punctele de vedere.

Cynthia Nixon, actriţa din ”Sex & the city”, a fost diagnosticată la vârsta de 40 de ani, în urma unui control de rutină. ”Mi-a fost frică” a mărturisit aceasta, însă a reuşit să treacă peste această problemă cu bine.

Giuliana Rancic a aflat că are cancer la sân în timpul analizelor pentru fertilizare în vitro. Ea a recurs de asemena la o dublă masectomie şi acum are un fiu de 8 luni.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *