Vedete care au fost împreună înainte să devină celebre

Cunoaștem multe vedete care au relații cu alte vedete, dar despre cele din acest articol probabil nu știai că au avut o legătură, pentru că asta s-a întâmplat înainte de a deveni celebre.

Matthew Morrison și Kristen Bell

Matthew Morrison și Kristen Bell

Kristen Bell a dezvăluit într-un interviu din 2010 acordat publicației US Weekly că cei doi au avut o relație când erau studenți la Universitatea New York.Justin Timberlake și Fergie

Justin Timberlake și Fergie

S-a întâmplat în anul în care *NSYNC a lansat albumul de debut, înainte ca Timberlake să aibă relația cu Britney. „El avea 16 ani, iar eu 23”, a spus Fergie.

Citește și: Vedete care s-au îndrăgostit pe platoul de filmare 

Ryan Reynolds și Melissa Joan Hart

Ryan Reynolds , Melissa Joan Hart

Cei doi se aflau atunci la începutul carierei, el având 17, iar ea 19. Se pare că cei doi s-au cuplat doar pentru că Reynolds i-a oferit un ceas scump. „Când primești o bijuterie ca aceasta trebuie să te prostești puțin cu tipul!”. Sperăm că între timp Hart a aflat că nu așa funcționează mulțumirile…

Lisa Kudrow și Conan O’Brien

Lisa Kudrow , Conan O'Brien

Înainte de a deveni Phoebe din serialul Friends, Kudrow a avut o relație cu gazda emisiunii după ce s-au cunoscut la un curs de improvizație. „Era foarte deștept, foarte amuzant și mă considera și pe mine amuzantă”, a spus actrița. Cei doi au avut o relație de scurtă durată, apoi au decis să rămână doar amici.

Rashida Jones și Tobey Maguire

Rashida Jones , Tobey Maguire
Foto: US Weekly

Cu mulți ani înainte de a deveni cunoscut în urma filmelor Spiderman, Tobey Maguire a avut o relație cu Rashida Jones, care pe atunci abia își începea cariera.

Citește și: Care sunt numele adevărate ale vedetelor? 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.