Vedete care au declarat faliment

By  | 

Sir Elton John

Cântăreţul trăia pe picior mare până a descoperit că sumele uriaşe pe care le cheltuia lunar l-au ruinat. Elton deţinea mai multe proprietăţi în Marea Britanie, S.U.A. şi Franţa şi avea la dispoziţie o flotă de 20 de maşini de lux. Conform unui raport BBC, artistul a cheltuit fabuloasa sumă de 55 milioane $ în aproximativ un an şi jumătate. Deşi l-a dat în judecată pe managerul care se ocupa de averea sa, Elton obişnuia să cheltuie sume uriaşe pe nimicuri.

Anna Nicole Smith

Iepuraşul Playboy în vârstă de 20 de ani s-a căsătorit cu magnatul J. Howard Marshall, care în ciuda vârstei înaintate şi a stării de sănătate precare avea o avere de aproximativ 1.5 miliarde $, bani câştigaţi în industria petrolului. După doar 14 lui Marshall a murit, iar Anna Nicole Smith a moştenit…mai nimic. Trecerea de la un buget de milioane de dolari la nimic a avut un efect major asupra destinului Annei, care a dus o luptă permanentă cu dependenţa de alcool şi droguri, după care a decedat în mod suspicios în 2006.

 

 

Mike Tyson

Legendarul sportiv a strâns o avere de aproximativ 400 milioane $ în decursul carierei sale impresionante, pe care a reuşit să o cheltuiască pe onorariile avocaţilor pentru numeroasele procese în care era implicat dar şi pe bijuterii, petreceri extravagante şi pe animale exotice pe post de animale de companie. În declaraţia de sa de faliment, care conţine o listă de datorii de peste 20 milioane $, sportivul a trecut printre altele şi un colier din aur masiv cu diamante de 80 de carate, în valoare de 173.000 $, pe care l-a luat dintr-un magazin fără să îl mai plătească.

 

 

Toni Braxton

Cântăreaţa a declarat faliment nu doar o dată, ci de două ori, în 1998 şi 2010. Odată cu albumul ”Secrets”, care conţine şi hitul ”Un-brake my heart”, Toni a devenit o vedetă de renume internaţional. Ultima sa declaraţie de faliment adunase datorii de peste 50 milioane de $. Artista are şi propriul reality-show, ”Braxton Family values”, în care apar numeroase detalii neplăcute în legătură cu problemele financiare prin care trece.

 

 

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *