Vanity Fair a lansat editia anuala dedicata actorilor de la Hollywood

By  | 

După ce a fost acuzată de curând că pe coperta revistei nu este destulă diversitate rasială, ultimul număr Vanity Fair dedicat actorilor de la Hollywood promovează 6 artişti (jumătate din numărul actorilor de pe copertă) de culoare. Să fie doar o coincidenţă sau răspunsul publicaţiei la acuzaţiile primite?

Coperta principală îi prezintă pe seniorii grupului: George Clooney (Gravity), Idris Elba (Mandela: Long Walk to Freedom), Chiwetel Ejiofor (12 Years a Slave) şi Julia Roberts (August: Osage County), într-o postură sexy în braţele lui Idris.

Pe celelalte 2 laturi ale copertei, care se extinde, îi putem admira pe Michael B. Jordan (Fruitvale Station), Jared Leto (Dallas Buyers Club), Lupita Nyong’o (12 Years a Slave), Naomie Harris (Mandela: Long Walk to Freedom), Brie Larson (Short Term 12), Chadwick Boseman (42), Margot Robbie (The Wolf of Wall Street) şi Lea Seydoux (Blue Is the Warmest Color).

Deşi nu putem să nu o admirăm pe tânăra şi enigmatica Lupita Nyong’o în centrul fotografiei, într-o superbă rochie aurie, nu putem să nu ne întrebăm de ce nu a fost inclusă şi Cate Blanchett în grup, de vreme ce a fost un an remrcabil pentru ea odată cu rolul din ”Blue Jasmine”? 

Fotografia a fost realizată de Annie Leibovitz, iar revista va apărea pe piaţă pe 11 februarie. Un titlu de pe copertă ne-a atras atenţia în mod deosebit. Este vorba despre ”GOOP, Gossip & Gwyneth by Graydon Carter”; să fie oare vorba despre materialul despre care se vorbeşte deja de atâtea luni, în care vom afla "adevărata" faţă a lui Paltrow? Nu ne rămâne decât să aşteptăm şi să vedem care va fi dezvodământul.

Stăm destul de prost cu răbdarea în acest caz, dar aşa cum am aşteptat până acum, ce mai contează o săptămână?

Care este concluzia ta cu privire la ultima copertă Vanity Fair? Nouă ne place foarte tare (evident, e vorba de coperta Vanity Fair) şi nu putem să nu apreciem şi diversitatea culturală, explicabilă prin rolurile interpretate absolut impresionant de cei şase actori de culoare.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *