Un show al lui Armin van Buuren din Londra a fost sold out în doar 3 ore

Armin van Buuren va susține în aprilie 2019 un show în Londra. Evenimentul, care abia a fost anunțat, a fost sold out în doar 3 ore, încă o dovadă că artistul rămâne unul dintre cei mai iubiți și apreciați DJ din lume.

DJ-ul olandez Armin van Buureneste unul dintre cei mai dedicați oameni de pe scena electronic dance music, iubește România și are întotdeuna show-uri excepționale. Amintim aici și concertul de 7 ore de la Untold 2018, dar și apariția epică de la Neversea.2018 a fost un an memorabil în cariera lui van Buuren: a bifat fiecare festival, a continuat rezidența legendară în HI Ibiza, a lansat uriașele succese „United” (care a marcat un record de ascultari pe platforma Spotify – 10 milioane), „ The Last Dancer” și „Our Origin”, producții la care a ales să lucreze cu Shapov, „Blah Blah Blah”, „Wild Wild Son” (piesa cu care a incheiat set-ul de la Neversea), „You Are Too”, track la care a lucrat alaturi de W&W, cu care acum se află în studio pentru a lansa noutatea finalului de an: „Are You Ready”.

Mai mult, cu o pasiune incredibilă pentru muzica electronică, Armin a selectat cele mai frumoase producții trance și progressive în cel de-al 13-lea volum al seriei „A State of Trance Classics Vol. 13”. Cu 40 de milioane de ascultători în fiecare săptămână, cu transmisii pe 45 de rețele radio din întreaga lume, ASOT este unul dintre cele mai populare show-uri radio de pe scena muzicii dance.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.