Un ranking oficial al celor mai potriviți actori pentru noul Bond

E timpul să-i facem un update Agentului 007.

Daniel Craig a intrat pentru ultima dată în pielea lui  James Bond, în filmul No Time to Die, iar internetul este acum foarte curios legat de cine o să îi ia locul după acești 14 ani în care l-a jucat pe Agentul 007. Bineînțeles că au apărut numeroase speculații. Iar noi am adunat toate numele care s-au vehiculat până acum – și am adăugat de la noi câteva, pentru că… de ce nu?! – și le-am ordonat în funcție de cât de probabil e să se întâmple ca rolul chiar să le revină.

 

#10 Harry Styles

People’s Choice

Da, are mult sens, sincer. Tipul are stil cu carul, o atitudine fluidă care îl face megasexy și, bazat pe rolul din Dunkirk, se descurcă chiar bine într-ale actoriei, nu doar la muzică.

#9 Daniel Kaluuya

Sex-simbolul celor înțelepți

Scenariu fantastic: Daniel e noul Bond și aduce personajul acolo unde nu l-a mai adus nimeni – un 007 modern, care întoarce oglinda către societatea de azi.

#8 Janelle Monáe

Bond ar putea fi american… și femeie!

Spre deosebire de majoritatea numelor de pe această listă, Janelle nu e de origine britanică. Dar este, în schimb, una dintre cele mai talentate persoane de pe planetă, de aceea se vehiculează că ar putea fi starul noului soundtrack Bond. Dar noi suntem de părere că ar trebui să fie starul FILMULUI!

#7 Henry Cavill

Candidatul neconvențional și subestimat

Dacă noul Bond chiaaar trebuie neapărat să fie un tip alb hetero și sexy, de ce să nu fie Henry, care și-a demonstrat deja talentele în rolul lui Superman (care, sincer, e atât de perfect încât e aproape plicticos). Hai să-i dăm pe mână un rol mai riscant.

#6 Dev Patel

Tipul funny

Ca s-o spunem pe-aia dreaptă, Dev ar fi un Agent 007 de-a dreptul cuceritor. Însă, din păcate, deja a declarat public că nu e interesat să joace rolul lui Bond, în afara cazului în care scenariștii au de gând să transforme filmul într-unul de comedie. Deeeci… facem o petiție să se întâmple asta?

#5 Thandie Newton

Tipa absolut badass

Nu ne miră că Thandie Newton era pe listă la un moment dat să joace într-un film Bond, pentru că e foarte clar că tipa e suficient de badass nu numai cât să fie o Bond babe, ba chiar ar putea să intre direct în pielea lui 007. Dovadă stau toate scenele ei din Westworld.

#4 Tom Hiddleston

Comeback-ul pe care-l așteptăm

Cândva, Tom era pe o listă a “finaliștilor” care aveau potențial să-l joace pe Bond, dar în 2017, au apărut în presă zvonuri că producătoarea francizei, Barbara Broccoli, nu l-a vrut, pentru că are o imagine de tip prea cuminte. Ironic e că tocmai de asta am vrea să-l vedem pe Tom drept James Bond.

#3 Emily Blunt

Action starul feminin

James Bond salvează întreaga lume în fiecare film, și da, chiar ne-am încredința viețile în mâinile lui Emily, bazat pe cum s-a descurcat în Edge of Tomorrow. Tipa emană o aură care parcă zice “mi-e frică puțin de ea, dar știu că o să mă protejeze”. Nu ne e clar de ce. Poate din privirea hipnotizantă, sau datorită energiei absolut imaculate de chill girl?! Nici nu mai contează, ideea e că Emily e perfectă.

#2 Henry Golding

Prototipul agentului sexy

Dacă e să ne concentrăm pe cât de bine și de cuceritor trebuie să arate un tip ca să intre perfect în pielea lui James Bond, atunci nu avem cum să-l trecem cu vederea pe Henry. A demonstrat în Crazy Rich Asians că arată excellnt la costum, și, la urma urmei, 73% din jobul lui Bond e… să arate bine la costum. Aproximativ 73%.

#1 Idris Elba

OMG YES PLS

Întreg internetul speră la asta de ani de zile și e evident de ce: Idris bifează toate atributele unui James Bons ca la carte. E englez. E super inteligent. E superb. Până și pentru nevăzători ar fi perfect, pentru că vocea lui e fix ceea ce trebuie.

 

Umm, iată o idee: Ce-ar fi să facem ca băutura signature a lui Bond să fie un Cosmopolitan?

Oh, hey, boys

Să ne amintim de câțiva dintre predecesori… oare au un club secret al ex-agenților 007?

De Kayleigh Roberts
Traducere și adaptare: Cătălina Teodorescu
Fotografii: Getty Images.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.