Ultimul film al lui Ryan Gosling, huiduit

By  | 

Filmul precedent în care Ryan şi regizorul Nicolas Winding au făcut pereche a fost foarte apreciat de public şi de critici, inclusiv la Festivalul de la Cannes. ”Drive”, un film violent însă foarte apreciat, i-a adus lui Winding premiul pentru ”Cel mai bun regizor”.

Din păcate pentru cei doi, Gosling-Winding, ”Only God forgives” a avut deja critici extrem de proaste. ”Filmele nu pot fi mai proaste decât filmul lui Nicolas Winding. Este o fantezie macho penibilă – hiperviolentă, repulsivă din punct de vedere etic, tristă, fără sens, plictisitoare până la moarte, lentă, idioată, posibil misogină, sufocantă vizual, pretenţioasă.” Astfel a descris Jeff Wells în Hollywoond Elsewhere noul film ce îl are în rol principal pe Ryan Gosling.

Regizorul a explicat în cadrul unei conferinţe de presă viziunea lui asupra filmului. Acesta a încercat să definească personajul principal, Julian, cu ajutorul unei călătorii în care nu ştii unde te îndrepţi, asemeni mersului în somn.

Ryan nu a putut fi prezent la Cannes să îşi susţină filmul deoarece se află în Detroit, acolo unde regizează primul lui film, ”How to Catch a Monster”.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *