Tunsoarea lui Anne Hathaway, cea mai influentă coafură din filme

By  | 

Anne a primit Oscarul pentru interpretarea sa din ”Mizerabilii”, pe lângă alte distincţii importante, iar acum tunsoarea ei a fost votată ca fiind ”cea mai influentă coafură de pe marile ecrane”

 

 

Consiliul Hair Stilist-ilor din marea Britanie, împreună cu studiourile Universal au  reaizat un sondaj de opinie în Marea Britanie, care a clasificat cele mai celebre coafuri din filme. Se pare că după intrarea spectaculoasă în clasament a lui Anne, pe locul 2 se regăseşte încă după ani buni, coafura lui Jennifer Aniston, care a făcut furori la vremea ei.

 

 

Pe următoarele locuri o regăsim pe legendara Audrey Hepburn, cu simpaticul ei coc, într-o scenă din filmul ”Charade” din 1963. Tot ea a popularizat şi tunsoarea pixie pe care a adoptat-o pentru rolul din filmul ”Roman Hollyday”. Apoi, mai sunt incluse Uma Thruman cu părul scurt, brunet, în filmul ”Pulp Fiction” al lui Quentin Tarantino, în care interpretează o femeie dependentă de droguri. Nici buclele bogate ale Juliei Roberts din ”Pretty woman” nu lipsesc din clasament, împreună cu excentricul coc al lui Kristen Dunst din ”Marie Anteinette” .

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *