Trupa The Rasmus revine cu un nou material

By  | 

Cu mai mult de 3.5 milioane de albume vandute in intreaga lume, 8 discuri de aur si 5 discuri de platina, 6 albume si 21 de single-uri faimoase, The Rasmus vor lansa pe 29 septembrie cel de-al saptelea album, intitulat “Black Roses”, avandu-i drept co-producatori pe Desmond Child şi Harry Sommerdahl.

Primul extras pe single este “Livin’ In A World Without You” si a fost lansat pe 15 septembrie. Despre piesa solistul trupei, Lauri, declara: “Este un cantec electro, foarte indepartat ca sound de hit-ul anterior, ‘In The Shadows’.” La productia acestei piese legendarul producator Desmond Child s-a implicat activ, declarandu-se fan al noului sound al trupei.

The Rasmus intra astfel intr-o companie selecta de artisti ale calor hit-uri poarta semnatura Desmond Child: Kiss (“I Was Made For Lovin’ You”), Alice Cooper (“Poison”), Bon Jovi (“Livin’ On A Prayer”) sau Ricky Martin (“Livin’ La Vida Loca”).

In ciuda prezentei lui Desmond Child, cei de la The Rasmus nu au vrut sa se lase intotalitate pe mana altcuiva.

Noile compozitii au la baza stilul trupelor glam rock ale anilor ’80, se recunosc sintetizatoarele si clapele care reprezinta punctul de plecare. “Am facut unele schimbari pentru ca sound-ul sa fie mai rock, in timp ce unele piese au ramas la fel ca pe versiunea demo”, declara Lauri. “Le gasesc a fi pline de atmosfera, cu un sound ce aduce putin cu Depeche Mode. Pe de alta parte, o piesa ca “Dangerous Kind” se inspira din perioada noastra de inceput ceva mai funky”.

“Suntem din nou inspirati si ne simtim grozav, plini de energie si foarte nerabdatori sa aflam ce va crede publicul despre Black Roses.”

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *