Trupa FreeStay canta in deschiderea concertului lui Maître Gims

By  | 

Trupa FreeStay va canta pentru prima oara in deschiderea unui artist international. Pe 22 iunie la Arenele Romane, Florin Ristei si trupa sa vor concerta in deschiderea lui Maître Gims, artistul congolez care a cucerit topurile muzicale cu hituri precum „Bella” si „Mi Gna”.

„Este o bucurie pentru trupa FreeStay sa cante in deschiderea unui artist de succes cum este Maître Gims. Vom canta pentru prima oara in deschiderea unui artist international si pe langa entuziasmul pe care deja il simtim, va asiguram ca vom face show si atmosfera, asa cum v-am obisnuit si la concertele noastre!”, a declarat solistul trupei, Florin Ristei.

Artistul francez se va afla pentru prima oara in Romania. Biletele pentru concertul care va avea loc pe 22 iunie se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea.

Trupa FreeStay este cunoscuta pentru spectacolele live, unde muzica vorbeste de la sine. Cu un public fidel, care ii urmeaza concert dupa concert, FreeStay au adunat milioane de vizualizari la piese precum „Trebuia sa fii tu” (alaturi de Mahia Beldo), „Altfel de magie” sau „Cersetori de iubire”. De asemenea, colaborarea lui Florin Ristei cu Vescan pentru piesa „Las-o” a devenit unul dintre hiturile lui 2016. Anul trecut, colaborarea cu Andra pentru piesa „Intre noi nu mai e nimic”, a ocupat primele locuri in topurile muzicale romanesti, avand peste 10 milioane de vizualizari pe YouTube.

Citeşte şi: Urban agenda. Evenimente București 18-24 iunie 2018

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *