Trio-ul anului: Taylor Swift, Bon Jovi si Printul William

By  | 

Taylor Swift şi Bon Jovi au fost invitaţii de marcă ai Galei Winter Whites organizată la Palatul Kensington, al cărei amfitrion a fost Prinţul William. În timpul prestaţiei, rockerului i s-au alăturat pe scenă şi Taylor Swift împreună cu Prinţul William, care au cântat în trei  ”Livin’ on a Prayer”. Tot în cadrul galei, William i-a oferit lui Bon Jovi un premiu onorific pentru activitatea sa umanitară, Centrepoint Great Britain Youth Inspiration Award.

Marele absent al serii a fost Ducesa de Cambridge, care şi-a petrecut probabil seara alături de fiul ei, Prinţul George. Aşteptam cu nerăbdare prezenţa ei la Gala Winter Whites, deşi nu a fost confirmată de la încept, pentru a-i admira ţinuta. Oricare ar fi fost alegerea ei, i-ar fi făcut concurenţă cu siguranţă Taylor Swift, care a ales să poarte o rochie diafană albă cu aplicaţie de dantelă argintie. Look-ul cântăreţei a fost desăvârşit de rujul semnătură roşu.

Cântăreaţa s-a declarat foarte încântată de invitaţia de a participa la eveniment şi s-a interesat din timp în privinţa manierelor în preajma membrilor familiei regale. De asemenea, într-un interviu acordat postului de radio BBC, Taylor Swift a declarat că este încântată să partcipe la primul ei concert într-un palat, în faţa unor persoane atât de distinse.

Prinţul William i-a făcut o impresie foarte bună tinerei cântăreţe, care a declarat că a fost fericită să descopere că Prinţul este atât de amuzant. Cei 2 au discutat câteva minute bune şi au glumit mai mereu, se pare, pentru că păreau amândoi foarte amuzaţi.

Alte vedete care au luat parte la Gala Winter White sunt Michelle Dockery ”Downton Abbey”, Collin Farrell, Benedict Cumberbatch şi James Blunt.

Iată cel mai simpatic trio muzical al anului: Taylor Swift, Bon Jovi şi Prinţul William. Oare, dacă era prezentă, ar fi urcat şi Kate pe scenă alături de ei? Noi spunem că da!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *