Transformers 4, Need for Speed si alte trailere noi la SUPER BOWL 2014

By  | 

The Amazing Spider-Man 2

Cel de-al doilea trailer al filmului cu super eroi ne prezintă povestea unuia dintre băieţii răi, Electro, interpretat de Jamie Foxx. Din păcate pentru ”Spidy”, încă 2 băieţi răi sunt pe urmele sale şi au şi super-puteri! Watch out, Spider-Man!

Lansare în România: 2 mai 2014.

Transformers: Age of Extinction 

Misiunea de salvator i-a revenit în cel de-al patrulea film Transformers lui Mark Wahlberg, care interpretează rolul unui mecanic auto. Cade (Wahlberg) şi fiica sa, Tessa (Nicole Peltz), vor face o descoperire care atrage atenţia Autoboţilor, Decepticonilor dar şi a guvernului. Nu ştim cum se va finaliza lupta, dar sigur vor fi multe daune şi victime colaterale! 

Lansare în S.U.A.: 27 iunie 2014.

Captain America: The Winter Soldier

Steve / Captain America (Chris Evans) se confruntă cu nevoia de a se adapta la societatea modernă în timp trebuie să îi facă faţă unui agent sovietic cunoscut sub numele de Winter Soldier, interpretat de actorul de origine română, Sebastian Stan. O vom vedea foarte mult şi pe Văduva Neagră, interpretată de Scarlett Johansson.

Lansare în România: 4 aprilie 2014. 

Need for Speed 

Ţi-era dor de Aaron Paul? Acum că Breaking Bad s-a terminat, îl vom admira pe simpaticul actor în rolul unui street racer în Need for Speed, având-o parteneră pe Imogen Poots (Anita) iar ca adversar pe Dominic Cooper (Dino). Atenţie, cardiacilor, o mulţime de maşini puternice vor avea parte în acest film de un sfârşit tragic!

Lansare în S.U.A.: 14 martie 2014.

Pompeii I

Trebuie să recunoaştem, unul dintre motivele principale pentru care vom merge să vedem filmul este actorul britanic Kit Harington, care interpretează rolul unui fost sclav devenit gladiator. Lupta sa de a-şi salva iubita (Emily Browning) din mâinile unui senator Roman coincide cu erupţia vulcanului Vezuviu iar noi numărăm cu spor pătrăţelele lui Kit. Lumea se prăbuşeşte literalmente în acest film dar eu ştiu la ce o să fiu cel mai atentă!

Lansare în S.U.A.: 21 februarie 2014

Aceasta este doar o mică selecţie dintre cele mai aşteptate filme în 2014! care este preferatul tău?

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *