Traditiile de Craciun ale vedetelor

Fiecare familie are anumite tradiții de Crăciun care fac această sărbătoare mai specială. Iată ce tradiții au vedetele!

Sărbătorile de iarnă reprezintă cea mai magică perioadă din an, iar multe familii au propriile lor tradiții, care fac Crăciunul să fie și mai distractiv! Pentru că ne fascinează viețile vedetelor, hai să vedem ce tradiții au ele!Kate Hudson își petrece de obicei Crăciunul cu mama sa, decorând casa. Copiii se duc să patineze, apoi toată familia decorează bradul.

Blake Lively și Ryan Reynolds își petrec Crăciunul acasă. Alături de cel mic, își petrec mare parte a zilei în pat, povestind, apoi prepară prăjiturele și case din turtă dulce. Yummy!

Pentru familia Kardashian, Crăciunul este încă un motiv pentru party! În ajunul Crăciunului, ei organizează o petrecere la care toți prietenii sunt invitați, iar în ziua de Crăciun lenevesc prin casă în pijamale.

Cum organizezi o petrecere de Craciun

Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness vor să ajute copiii orfani să aibă un Crăciun frumos, așa că îi primesc în casa lor!

Pentru Jessica Alba și Cash Warren, această sărbătoare este foarte importantă! În fiecare an are loc o masă mare, la care sunt invitate rudele fiecăruia, unde se cântă colinde și se face schimb de cadouri.

Familia Beckham petrece mereu Crăciunul în Londra, considerând orașul căminul familiei. Ei țin mult la această tradiție.

Familia ta ce tradiții are?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.