Top 10 cel mai bine plătite actrițe ale anului

By  | 

Jennifer Lawrence se află pentru al doilea an consecutiv în topul Forbes al celor mai bine plătite actrițe de la Hollywood.

Jennifer Lawrence , top forbes

Forbes a anunțat care sunt vedetele cel mai bine plătite din ultimul an, iar Jennifer Lawrence se află din nou pe primul loc la categoria „actrițe”. Actrița americană în vârstă de 26 de ani a avut câștiguri care se ridică la 46 milioane de dolari. Ultimele filme în care aceasta a jucat sunt „The Hunger Games: Mockingjay – Part 2” și „Joy” în 2015 și „X-Men: Apocalypse”, ce a fost lansat anul acesta. În continuare, o vom mai vedea în „It’s What I Do”, „Bad Blood”, „Passengers”, „Red Sparrow” și un film al lui Darren Aronofsky al cărui titlu nu se cunoaște pentru moment.

Melissa McCarthy

Pe locul al doilea din top se află Melissa McCarthy, cu 33 milioane de dolari. Ea a jucat recent în „Central Intelligence” și „Ghostbusters”, iar în viitor o vom mai vedea în „B.O.O.: Bureau of Otherworldly Operations”, „Gilmore Girls: A Year in the Life” și „Life of the Party”.

Scarlett Johansson

Pe locul al treilea se află Scarlett Johansson, cu 25 milioane de dolari. Ultimele sale filme au fost „Hail, Caesar!”, „The Jungle Book” și „Captain America: Civil War”, iar în continuare o vom vedea în „Sing”, „Ghost in the Shell”, „Rock That Body” (la care filmează în acest moment) și „Avengers: Infinity War”.

În continuarea topului le găsim pe Jennifer Aniston (21 milioane de dolari), Fan Bingbing (17 milioane de dolari), Charlize Theron (16,5 milioane de dolari), Amy Adams (13,5 milioane de dolari), Julia Roberts (12 milioane de dolari), Mila Kunis (11 milioane de dolari) și Deepika Padukone (10 milioane de dolari).

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *