Top 10: Cei mai noi îngeraşi Victoria’s Secret

În 2017, Crăciunul a venit mai devreme pentru iubitorii incendiarului show Victoria’s Secret, ce a avut loc la sfârşitul lunii noiembrie în Shanghai, aducând 10 îngeraşi „fresh” ce au defilat alături de veterane precum Adriana Lima, Alessandra Ambrosio şi Lily Aldridge. Te invităm să le cunoşti pe fete!

Sara Sampaio

Frumoasa brunetă cu ochi verzi pătrunzători a câştigat Globul de Aur la concursul „Best Female Model” din Portugalia de mai multe ori, deci nu e o surpriză că a fost invitată să defileze pe podiumul Victoria’s Secret. Deşi face parte din „noul val”, nu e prima dată când Sara participă la show — şi-a făcut debutul ca îngeraş în 2015. „Sunt bucuroasă că am ocazia să mă întorc pe podiumul Victoria’s Secret”, a declarat bruneta de 26 de ani pe Instagram. Când nu defilează pentru designeri importanți precum Elie Saab, Jean Paul Gaultier, Balmain sau Tommy Hilfiger, Sara se dedică sportului ei preferat, karate, cântă la vioară şi face surfing.

Jasmine Tookes

De o frumusețe exotică delicioasă, Jasmine i-a cucerit pe cei de la Victoria’s Secret în 2015 (la fel ca Sara), când a primit, oficial, titlul de Înger. Vine din California şi are un background super atletic, ce explică acel corp sculptat şi zvelt — a făcut gimnastică timp de 10 ani şi a practicat sporturi precum volei şi softball. De aceea îşi permite, probabil, să-şi satisfacă toate poftele culinare: supermodelul spune despre ea că îi place la nebunie să mănânce.

Romee Strijd

Nu ştim să-i pronunțăm numele, dar îi putem vedea clar frumusețea îmbietoare. Romee s-a alăturat echipei Victoria’s Secret pe când avea doar 19 ani, devenind unul dintre cei mai tineri îngeraşi. S-a născut în Olanda şi e foarte înaltă — are 1,81 m înălțime. E deja una dintre cele mai proeminente figuri pe Instagram, amețindu-ne aproape zilnic cu selfie-uri seducătoare. Romee e pasionată de gătit şi design de interior, şi se menține fit alergând şi practicând boxul.

Citeşte continuarea materialului în ediţia de print – iarnă a revistei Cosmopolitan.

Foto: Guliver/Getty Images. Text: Teodora Tîrcă

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.