Tom Holland este electric

Pe 16 septembrie, Netflix a lansat la nivel global saga de familie The Devil all the time/ Întotdeauna diavolul, un thriller regizat de Antonio Campos, după romanul scris de Donald Ray Pollock. Producția ne-a atras atenția mai ales pentru că aduce împreună trei nume care promit o prestație seducătoare: Tom Holland, Robert Pattinson și Sebastian Stan.

Tom Holland,
zis și Arvin RusselPentru că despre Sebastian Stan am aflat de curând detalii din backstage, iar pe Robert Pattinson l-am tot adus în dicuție în paginile COSMO, azi alegem să vedem care e treaba cu acest actor și dansator britanic, cunoscut pentru cât de bine se agață de pereți cu pânzele lui de Spiderman, eroul ulta-cunoscut al universului Marvel.

De data aceasta, însă, Tom Holland interpretează un rol mult mai problematic și, implicit, mai complex din punctul de vedere emoțional. „A fost o adevărată provocare pentru mine să joc rolul unui copil din mediul rural, cu un accent nou, alături de un regizor nou, într-un film de epocă”, a declarat  Tom când a fost întrebat despre colaborarea cu regizorul Campos, cunoscut în lumea cinematografică pentru Afterschool (2008), Simon Killer (2012), Christine (2016).
La rândul său, Campos a mărturisit „Tom este o persoană foarte drăguță, un actor generos, care ar face orice pentru a a crea un personaj emoțional. A vrut să meargă în orice zonă a fost nevoie pentru asta. Tom este electric. Poate chiar și să stea degeaba într-o scenă și tot merită urmărit.”

Citește și: Interviu: Jessica Alba și Gabrielle Union, starurile serialului L.A.’s Finest

Tom Holland și Sebastian Stan, bromance?

Nu știm exact dacă actorul român, celebru peste hotare mai ales pentru apariția sa în The Falcon and Winter Soldier, se întâlnește la cafea cu Tom Holland, dar știm sigur că l-a susținut deschis și vocal când, în 2019, au apărut tot felul de controverse care argumentau că din cauza prestației lui Tom Holland (aka Peter Parker) este motivul pentru care Spiderman nu va mai exista. Într-unul dintre interviurile acordate pe covorul roșu, pentru Variety, Sebastian Stan a spus, dulce cum ne-a obișnuit: „Tom, vei fi mereu în mintea mea.” Altădată, tot pe covorul roșu, în fața paparazzilor,
a mers direct și l-a îmbrățișat pe tânărul Spiderman. Iată că, soarta i-a adus din nou împreună. Nu putem decât să ne bucurăm.

Tom Holland

Citește și: Cosmo Guy: István Téglás, un actor pe val

FUN FACTS:

  • A debutat la doar 12 ani, în 2008, la Victoria Palace Theatre, în London’s West End. Iar cel mai urât job pe care l-a avut vreodată a fost cel de „spălător de vase” într-un pub. Pentru a avea un back-up la școala de actorie, Tom a frecventat și școala de tâmplărie.
  • S-a sărutat pentru prima oară în backstage-ul producției Billy Elliot: The Musical, fiind îndrăgostit nebunește de una dintre colegele sale. Povestea lor de dragoste a durat câteva secunde, atât cât a ținut și sărutul.
  • Are doar 24 de ani, și în 2021 va juca în al treilea film Spiderman.
  • Când era copil, a suferit enorm din cauza colegilor săi care îl batjocoreau pentru că, în schimb, el mergea la lecții de balet.
  • A mărturisit că a fost obsedat de Janet Jackson, acesta fiind și motivul pentru care a devenit dansator.
  • Din universul Marvel, cel mai mult îi place seria Iron Man… „Unul dintre cele mai bune filme cu supereroi din toate timpurile”, așa cum a mărturisit chiar el.

FOTO: GETTY IMAGES

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.