Tom Cruise si Katie Holmes divorteaza, dupa 5 ani de casatorie

By  | 

Avocatul actritei Katie Holmes a oferit un comunicat de presa, citat de Realitatea.net, spunand ca acesta este un "moment foarte dificil" pentru clienta lui si ca unica grija a acesteia o reprezinta interesele fiicei sale, Suri, in varsta de 6 ani.

"Este o problema personala, cu caracter privat, care o priveste pe Katie si pe familia ei. Principala ei preocupare a fost si ramane situatia fetitei ei", a declarat avocatul Jonathan Wolfe.

Potrivit site-ului Pro Cinema, intr-un interviu acordat revistei People cu o luna in urma, Tom Cruise nu a lasat sa se inteleaga nici macar o secunda ca ar avea probleme in cuplu.

"Katie este o persoana extraordinara. Daca petreci cateva minute cu ea, vei vedea asta. Tot ceea ce face este plin de creativitate. E amuzanta si sarmanta, iar atunci cand intra in camera ma simt mult mai bine", a spus actorul in varsta de 49 de ani.

Tom Cruise mai are doi copii, adoptati, din casatoria cu Nicole Kidman si a fost casatorit si cu actrita Mimi Rogers, din 1987 pana in 1990.

Cruise si Katie Holmes, 33 de ani, s-au casatorit in noiembrie 2006. Averea celor doi se ridica la 275 de milioane de dolari, din care cea mai mare parte ii apartine lui Tom Cruise.

Potrivit contractului lor prenuptial, Katie primeste de la sotul ei trei milioane de dolari pentru fiecare an de mariaj. Daca cei doi ar fi ramas casatoriti mai mult de 11 ani, actrita ar fi primit la divort jumatate din averea lui Tom Cruise.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *