Posibilă împăcare între Bella Hadid și The Weeknd?

By  | 

Bella Hadid și The Weeknd s-au despărțit în noiembrie 2016, iar între timp, artistul a avut o relație de zece luni cu Selena Gomez. Bella a ales să meargă pe varianta unei despărțiri cât mai elegante – cu mai multe ocazii, supermodelul a oferit declarații în care avea numai vorbe de laudă despre fostul ei iubit, ba chiar a reușit să se comporte mereu cu impecabilă grație și nonșalanță când s-a nimerit să fie în prezența lui la diverse evenimente, cum ar fi dățile când a trebuit să defileze pe lângă The Weeknd, aflat, în calitate de performer, în mijlocul scenei, la show-urile Victoria‘s Secret, respectiv H&M Studio.

Am putea, de aici, să deducem că nu există cine știe ce bad blood (în cuvintele lui Taylor Swift, maestra creionării poveștilor de despărțire în ochii publici), iar indiciile pe care ni le tot oferă paparazzii în ultimele săptămâni par să întărească presupunerile legate de o împăcare între cei doi.

Selena și The Weeknd s-au despărțit în octombrie 2017, dar nici o lună mai târziu, acesta a fost surprins de paparazzi ieșind într-o seară din apartamentul deținut de Yolanda Hadid (mama Bellei), în noiembrie.

De atunci și până acum, au tot apărut indicii cum că cei doi s-ar afla pe o pantă care duce spre împăcare.

Iată câteva dintre ele:

Noiebrie 2017: The Weeknd este surprins părăsind într-o noapte apartamentul mamei Bellei Hadid, în care locuieșite uneori și supermodelul.

Noiembrie 2017: o sursă din interior a declarat pentru E! Entertainment că artistul i-a cerut iertare Bellei pentru că a rănit-o în trecut și i-a declarat că încă o iubește. Bella, la rândul său, se pare că i-ar fi spus fostului său iubit că încă ține la el, dar că nu este pregătită să se vadă cu el exclusiv în acel moment. Sursa a mai spus că cei doi sunt, pentru moment, prieteni, așteptând să vadă cum vor evolua lucrurile.

Martie 2018: odată cu lansarea piesei Wasted Times a lui The Weeknd, fanii au produs o teorie conform căreia melodia , în special versurile legate de călărie (Bella fiind un as la acest sport) i-ar fi dedicate chiar ei.

Aprilie 2018: mai multe persoane au surprins cuplul *neoficial* Bella & The Weekend sarutându-se la fesivalul Coachella din Los Angeles. E! Entertainment a publicat o postare legat de acest zvon pe una dintre paginile lor de social media, însă Bella a lăsat în scurt timp comentariul Nu eram eu”, urmat de un emoji mirat și emojiul detectiv.

Cei doi nu apar în nicio fotografie de la Coachella împreună, însă sursele spun că “au petrecut toata seara ținându-se în brațe” (US Wekly), “stăteau unul în poala altuia și pareau că nu se mai satură unul de celălalt” (People), “au petrecut toată seara împreună, și au plecat împreună, Bella părea foarte fericită, au fost pe durata întregii petreceri foarte afectuoși unul cu celălalt.” (E! Entertainment).

Mai 2018: Prima dovadă fotografică a faptului că ceva clar se (re)înfiripă între cei doi. Bella și The Weeknd au fost surprinsi de paparazzi sărutându-se de mai multe ori la petrecerea Magnum Vip organizată de desigerul Alexander Wang în cadrul festivalului Cannes.

Bella și The Weekend aveau ochi numai unul pentru celălalt. Erau acolo cu câțiva prieteni apropiați, iar The Weeknd părea să facă ‘parte din familie’, a declarat pentru Mail Online un invitat la petrecere.

Bella s-a apropoiat de mai multe ori să-i șoptească lucruri în ureche și să îl sărute pe gât. Se purtau natural, fără să își dorească să țină asta un secret. Erau pe plajă, de față cu câteva sute de oameni. Au plecat amândoi la sugestia Bellei și arătau foarte drăguț împreună.”

Ești încă sceptică în privința acestor feluri de reconciliere? Bella și The Weeknd n-ar fi nici pe departe primii care au beneficiat de un scurt time-out în urma căruia și-au dat seama că, de fapt, sunt fericiți împreună. Iată încă șase cupluri celebre care s-au despărțit temporar, dar au ajuns ulterior să se căsătorească.

Prințul William & Kate Middleton

Cei doi au fost împreună din 2005 până în 2007, când au luat o pauză de la relație. Nu a durat mult (din aprilie și până în iunie) și au revenit la stadiul de cuplu. În 2010 s-au logodit, iar în 2011 au avut probabil cea mai memorabilă nuntă a deceniului.

Justin Timberlake & Jessica Biel

Justin și Jessica s-au despărțit temporar după o relație de patru ani începută în 2007, dar s-au împăcat în scurt timp, iar în 2012 s-au căsătorit.

Adam Levine & Behati Prinsloo

Adam și Behati au fost împreună un an, după care solistul de la Maroon 5 a început să se vadă cu un alt model Victoria’s Secret, Nina Agdal. Nu după mult timp, însă, și-a dat seama că a făcut o greșeală și s-a întors la Behati.

Megan Fox & Brian Austin Green

Megan și Brian erau logodiți deja de trei ani când s-au hotărât să se despartă, în 2009. S-au împăcat în scurt timp și s-au logodit din nou în 2010. În 2015 au divorțat, dar un an mai târziu, Megan a anunțat că urmează să aibă un al treilea copil (cuplu avea deja doi copii împreună). După multe speculații ale presei, s-a dovedit că tatăl este tot Brian, iar cei doi au oferit relației lor încă o șansă.

Foto: Splash News

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *