Tinerele sperante de la Hollywood, premiate

By  | 

Kelly Osbourne a fost însoţită la decernarea premiilor de logodnicul său, Matthew Mosshart şi nu a plecat de la festivitate cu mâna goală, ci cu trofeul Style Icon. Cu un trecut negru la propriu şi la figurat, Kelly a avut parte de o transformare de stil completă şi se află în acest moment pe o pantă ascendentă a carierei sale.

Selena Gomez a îmbrăcat o ţinută neagră, minimalistă şi a purtat părul prins într-o coadă când a urcat pe scenă pentru a-şi primi cele 2 trofee: Fan Favorite Album şi Most Anticipated Tour. Se zvoneşte chiar că următorul său album va ajunge chiar pe primul loc în topul Billboard.

Lucy Hale a fost printre cele mai plăcute apariţii la decernarea premiilor Young Hollywood Awards, într-o ţinută alb cu negru şi a primit trofeul Crossover of the Year.

Tânăra AnnaSophia Robb din serialul ”The Carrie Diaries” a primit în cadrul galei premiul Female Superstar of Tomorrow.

Dave Franco a primit trofeul Fan Favorite Award. Acesta este fratele mai mic -şi foarte atrăgător- al lui James Franco şi l-ai putut admira în mai multe filme precum: ”Scrubs” sezonul 9, ”Charlie St. Cloud”, ”Warm Bodies” sau ”Now you see me”.

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *