TIESTO IMPLINESTE ASTAZI 50 DE ANI!

Cariera lui Tiesto este punctata de reusite personale: a fost primul DJ din lume care a vandut toate biletele pentru un eveniment desfasurat pe un stadion, unde a performat singur, in fata a 25.000 de oameni, doua nopti la rand; a marcat un hit de number one, piesa „Traffic”, prima productie instrumentala care a ajuns in fruntea chart-urilor din Olanda.

Remix-ul facut pentru „Silence” (Delirium feat. Sarah McLachlan), a fost primul track house difuzat in programele de zi la radio-urile din America de Nord (a devenit si un „international dancefloor anthem” si a fost piesa de top 10 in chart-urile britanice).

A avut un set live urmarit de miliarde de oameni pe durata Paradei Atletilor, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din Atena (2004).

 In 1997 Tiesto si Arny Bink au pus bazele Black Hole Recordings, label-ul care a lansat uriasele succese „Magik”, „In Search Of Sunrise” si compilatiile mixate „Nyana”.

Black Hole a devenit atat de puternic, incat in 2001 Tiesto a lansat un sub-label, Magik Muzik. „Este locul perfect pentru a lansa inregistrarilor mele sau a unor oamneni in talentul carora am crezut cu adevarat. Tot ce a aparut la Magik Muzik poate fi gasit in set-urile mele. Asta inseamna foarte mult pentru micutul meu proiect”.

 Cateva dintre release-urile lansate cu Magik au fost considerate „big hits”: „Flight 643” (2001), la acesta se adauga si trei albume de artis: „In My Memory”, „Just Be” si „Elements Of Life”.

Tiesto este cunsocut ca fiind unul dintre pionierii scenei trance, acum stilul sau este „un mix din fiecare”: trance, house techno – tot ceea ce lumea dance are de oferit.

In 1998 am fost cu adevarat un DJ trance, dar acum calatoresc atat de mult, prin diverse locuri de pe glob, intru in contact cu tot felul de culturi, cu influente diferite, asa ca am ajuns sa adopt cate putin din toate. Cred ca singurul mod in care un DJ poate merge mai departe in zilele astea, e sa vina cu un mix diversificat, cu sound-uri diferite”.

 Pentru celebrul DJ ultimii ani au fost ca o calatorie, cu momente care l-au definit ca artist. Pe langa succesele de club, Tiestoa fost premiat de industria dance – TMF Awards, MTV, Dutch DJ si multe discuri de aur si platina pentru vanzari masive. Pe 31 iulie 2009, olandezul zburator a marcat un nou record personal: a fost singurul DJ din lume invitat intr-un gig in Victoria Park (Londra).

Sigur, nu putem uita ca a fost ales de cititorii DJ Mag – NO 1 DJ!

Este unul dintre artistii de main de la Untold si Neversea si uimeste, in fiecare an, cu versatilitatea stilului sau.

Exista cei care considera ca e un produs comercial, exista inca mai mult care-i adora munca si vibreaza la fiecare masura, set, track, iar scena muzicii electronice nu ar fi aceiasi fara olandezul zburator, DJ Tiesto.

https://www.youtube.com/watch?v=D4boxpPPhFA
Etichete: hot
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.