The Dream lanseaza "Love vs. Money"!

By  | 

The Dream si Christopher Stewart, cunoscut sub numele Tricky, sunt unii dintre cei mai cunoscuti si prolifici producatori de hit-uri (The Dream scrie versuri, in timp ce Christopher Stewart se ocupa de muzica).

Dupa ce au devenit cunoscuti in 2003 datorita hit-ului „Me Against The Music” al lui Britney Spears, duo-ul a continuat seria de succese cu piese ca „Single Ladies” (Beyonce), „Touch My Body” (Mariah Carey) sau „Umbrella” (Rihanna). Adesea The Dream a declarat ca a avut nevoie de doar 15 minute pentru a scrie piesa „Umbrella”.

Cu albumul „Love vs. Money”, The Dream este pregatit sa devina cunoscut si ca interpret. Antonio Reid, presedinte Island Def Jam Music Group a declarat ca „Love vs. Money” va fi un adevarat hit pentru ca scoate la iveala abilitatile exceptionale ale artistului: „Este o combinatie rara de arta precum cea a lui Kanye West, dar are si ceva din aerul familiar si popular abordat de R. Kelly. Asta il face de fapt a fi unul dintre cele mai importante talente nedescoperite inca”.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *