The Black Eyed Peas lanseaza un nou album!

By  | 

Dupa o pauza de 4 ani, formatia The Black Eyed Peas, castigatoare a trei premii Grammy, prezinta “The E.N.D.“. Cel de-al cincilea album de studio al trupei va fi lansat pe data de 9 iunie, iar “Boom Boom Pow” este primul single de pe noul material.

“Am vrut sa scoatem un album care sa ii faca pe oameni sa danseze”, declara will.i.am. Pentru a promova noul material, cei de la The Black Eyed Peas vor porni in aceasta vara intr-un turneu mondial.

“The E.N.D.” este primul album lansat dupa “Monkey Business” (mai 2005). Materialul lor din 2005 s-a vandut in peste 9 milioane de exemplare si a castigat doua premii Grammy (Best Rap Performance By a Duo or Group si Best Pop Performance by a Duo or Group) si premiul MTV VMA pentru Best Hip-Hop Video in 2006.

In cei 3 ani de pauza, solista trupei, Fergie, a scos un album solo de mare succes, “The Dutchess” inregistrand vanzari de peste 6 milioane de exemplare. Will.i.am. si-a lansat de asemenea albumul “Songs About Girls” la care a colaborat cu Cheryl Cole de la Girls Aloud, Snoop Dogg, Busta Rhymes sau Ludacris. Will a fost implicat activ si in campania prezidentiala a lui Barack Obama.

Liderul trupei a contribuit si la coloana sonora a filmului “Madagascar: Escape 2 Africa”, acesta imprumutandu-si vocea personajului Moto Moto. Trei dintre membrii formatiei vor fi implicati in proiecte cinematografice: Fergie va juca in “Nine”, will.i.am a fost invitat sa joace in “X-men Origins: Wolverine”, iar Taboo va face parte din distributia filmului “Streetfighter”.

Cu 26 de milioane de albume vandute in intreaga lume si 11 nominalizari la premiile Grammy, The Black Eyed Peas sunt una dintre cele mai de succes trupe ale ultimului deceniu.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *