The Avicii Memory Board: în ce a fost transformat site-ul dj-ului Avicii

Revista Billboard a anunţat că părinţii dj-ului de origine suedeză Avicii au transformat site-ul acestuia avicii.com  într-o platformă digitală pe care oricine poate uploada amintirile legate de artist.

Mesajul de pe platforma The Avicii Memory Board este unul foarte emoţionant:„Amintindu-ne Tim Bergling… Tim a creat melodii care au adus oameni din întreaga lume mai aproape, creându-le amintiri pentru totdeauna. Am creat acest spaţiu und puteţi împărtăşi amintirile pe care le aveţi cu Avicii, pentru ca toată lumea să afle ce a însemnat Avicii pentru tine. Muzica lui şi amintirile tale sunt pentru totdeauna!”

Deja, pe site au fost trimise mesaje din ţări ca Ucraina, Danemarca, Madagascar, Belgia, Marea Britanie, Columbia.

Pe 15 august, la ceremonia organizată în Stockhalm, tatăl starului a primit în numele lui premiul Cântecul Anului ales de fani, pentru melodia „Without You”. Aici, acesta a mulţumit publicului şi întregii lumi pentru modul cum îl omagiază pe fiul său şi pentru modul cum celebrează încă muzica lui.

Tim Bergling, cunoscut sub numele Avicii, a fost găsit mort pe 20 aprilie, la doar 28 de ani. Acesta s-a sinucis, familia lui confirmând ipoteza familiei prin mesajul făcut public: „s-a luptat cu gânduri legate de sens, viaţă, fericire. Nu mai putea să continue. A vrut să găsească liniştea”. Într-un film documentar din 2017, Avicii vorbea despre problemele de sănătate cu care se confruntă, din cauza cărora renunţase deja la turnee.

În jur de 200 de înregistrări au rămas needitate, după moartea sa. În 2015, muzicianul a colaborat cu Jon Bon Jovi, Serj Tankian de la System of a Down, Chris Martin, Wyclef Jean şi Robbie Williams.

Citeşte şi: Moment emoţionant oferit de Aloe Blacc în memoria lui AVICII, la Neversea

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.