Terry Richardson acuzat de comportament indecent

By  | 

O nouă petiţie pe site-ul Change.org este îndreptată împotriva celebrului fotograf Terry Richardson şi le cere brandurilor de modă şi revistelor să nu îl mai angajeze pe fotograf pentru şedinţe lor foto. Richardson, care are deja o reputaţie proastă în ceea ce priveşte comportamentul din timpul lucrului, a realizat pictoriale cu cele mai populare vedete precum Miley Cyrus, Kim Kardashian, Madonna, Lena Dunham, Lady Gaga, Rihanna şi mulţi, mulţi alţii. 

Petiţia a strâns deja 5000 de semnături şi numărul creşte încontinuu. Richardson este renumit pentru şedinţele foto indecente pe care le face cu starurile, iar unele modele, precum Coco Rocha refuză să lucreze cu acesta. 

”Adevărul este, până când editorii nu îl vor mai folosi pentru coperţi, până când vedetele de la Hollywood nu vor renunţa la serviciile lui, va rămâne la fel” a declarat Elizabeth Patton, editor de modă la Financial Times.

Richardon nu a comentat noile -vechi-acuzaţii, însă în 2010 s-a arătat jignit de astfel de speculaţii. ”Vreau să profit de acest moment şi să vă spun că sunt rănit de falsele acuzaţii recente de insensibilitate şi comportament neadecvat. Mă simt norocos să lucrez zilnic cu atâţia oameni remarcabili. Am fost considerat întotdeauna un fotograf respectbil faţă de oamenii din faţa aparatului de fotografiat şi privesc ceea ce fac doar ca pe o colaborare” a declarat Richardson.

Noi spunem că niciodată nu iese foc fără fum, mai ales în astfel de cazuri şi ne bucurăm că femeile nu se lasă tratate ca pe nişte obiecte şi iau iniţiativă. Cu toate astea, nu putem să nu apreciam munca lui Terry şi sperăm să ne bucurăm în continuare de rezultatele muncii lui.

Tu ce părere ai despre şedinţele foto pe care le realizează Terry Richardson?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *