Telefonul meu de vineri seara cu Maluma

Aceasta este o prezentare a unui bărbat care pare că nu are nevoie de una: artistul de 26 de ani din Columbia cântă și pune în scenă show-uri incendiare cu beat-uri sexy deja de o decadă. Toate acestea au făcut din el un adevărat STAR, cu 55 milioane de urmăritori pe IG, lucru care doar îi confirmă celebritatea. Ah, și încă ceva, tocmai urmează să joace alături de regina J.Lo în filmul Marry Me. Așa că până începe să schimbe premiile Grammy cu Oscarurile, l-am prins la telefon pentru o scurtă conversație.

Să începem ușor. Ce faci imediat cum te trezești?

Am o cameră de meditație unde mă concentrez și mă focusez asupra mea. În această lume, în această industrie oferi celorlalți foarte multă energie, și uneori omiți să îți mai oferi ție însuți.

Acum vorbești din camera de meditație?

De fapt, în momentul acesta sunt în dormitorul meu din Miami, privesc pe fereastră spre ocean.

Sună foarte relaxant. Miami este „acasă” pentru tine?

Acasă cu adevărat mă simt în Columbia. Locul meu preferat din lume – Medellin. Acolo am o fermă cu cai, vaci, capre, pui. Acolo mă simt deconectat de carieră dar conectat cu sufletul meu.

Găini?!

Iubesc să fiu înconjurat de animale. Acum câteva zile mi se făcuse atât de dor de caii mei încât am căutat repede un loc unde să pot călări. Am nevoie de conexiunea asta simplă cu animalele. Ele nu judecă. Ele vor doar să fie cu tine și să te iubească.

Vorbind despre dragoste, ai în plan să ieși cu cineva nou în următoarea perioadă?

Îmi place dansul; îmi place salsa. Nu pot să fiu cu cineva care nu are ritm.

Ceea ce mă scoate din joc… dar serios, dacă dai peste THE ONE, și totuși nu poate dansa?

Dacă nu vrea nici măcar să învețe e clar că nu e pentru mine. Altfel, dacă este dornică să danseze va avea tot suportul meu, aș spirjini-o cu toată dragoste mea. Aș învăța-o tot ce știu.

Foto: Allie Holloway
Traducere și adaptare: Bianca Dragomir

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.