Taylor Swift – marea invingatoare la Teen Choice Awards 2011

By  | 

Taylor Swift s-a impus totodata la categoriile Cantareata preferata, Cantareata country preferata, Simbol al modei pe covorul rosu, Cel mai bun cantec country (Mean) si Cel mai bun cantec de ascultat dupa o despartire (Back to December).

Selena Gomez, care a interpretat in cadrul galei piesa I Love You Like a Love Song, alaturi de trupa The Scene, s-a impus la categoria Actrita preferata intr-un serial TV, gratie rolului din Wizards of Waverly Place.

Ea a fost desemnata invingatoare si la categoria Cea mai „fierbinte” adolescenta, iar The Scene a fost desemnata cea mai buna trupa, impunandu-se si la categoria Cantecul anului, cu piesa Who Says.

Justin Bieber, iubitul Selenei Gomez, s-a impus la categoriile Cel mai „fierbinte” adolescent si Cel mai bun mesaj postat pe Twitter. In varsta de 17 ani, Bieber a fost desemnat si Cel mai bun cantaret si a primit un premiu pentru actorie, gratie aparitiilor recente in cateva seriale nord-americane.

Trofeul Inspire i-a revenit lui Demi Lovato, cantareata/ actrita in varsta de 18 ani care in 2010 si-a intrerupe turneul pe care il sustinea, pentru a se interna intr-o clinica specializata in tratarea abuzurilor.

De atunci, Lovato a infiintat fundatia Love Is Louder Than the Pressure to be Perfect, cu scopul de a-i ajuta pe copii si pe adolescenti sa reziste mai bine in fata stresului si a presiunii.

Alte doua trofee importante ale galei Teen Choice Awards 2011 i-au revenit britanicului Robert Pattinson, starul francizei Twilight, care a fost desemnat Cel mai bun vampir si Cel mai bun actor intr-un film dramatic.

Alti castigatori ai galei: Cameron Diaz (Cea mai buna actrita intr-o comedie), Ashton Kutcher (Cel mai bun actor intr-o comedie romantica), Justin Timberlake (Cel mai bun actor intr-o comedie), Blake Lively (Cea mai buna actrita intr-un serial TV) si distributia musicalului Glee, desemnat Cel mai bun serial TV de comedie.

  • In cadrul galei Teen Choice Awards, a carei prima editie a avut loc in 1999, sunt onorate cele mai mari realizari din muzica, cinematografie, sport, televiziune si moda, iar trofeele sunt acordate in urma voturilor exprimate de fanii cu varste cuprinse intre 13 si 19 ani.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *