Taylor Swift ia cu asalt Londra

By  | 

Poate cel mai tare concert al verii va fi cel al lui Taylor Swift de sâmbăta trecută, din cadrul festivalului British Summertime Festival din Hyde Park. După ce a dat o lovitură de graţie gigantului Apple şi a devenit peste noapte eroina tinerilor muzicieni, a dat ȋncă una recent, aducând pe scenă cea mai mare “gloată” de super-cebrităţi care au cântat şi au făcut show până acum pe o scenă.

După ce a făcut ca miile de fani prezenţi pe iarba din superbul Hyde Park să danseze frenetic, i-a luat pe toţi prin surprindere când ȋn timpul melodiei Style, şi-a făcut intrarea pe scenă Cara Delevigne cu steagul britanic deschizând drumul super-prietenelor lui Taylor.

Membrele grupului lui Taylor Swift care au făcut ca Hyde Park-ul să aplaude extactic sunt Kendall Jenner, Karlie Kloss, Martha Hunt şi Gigi Hadid liderate de superba Cara Delevingne. De altfel, celebra tenismenă Serena Williams şi-a făcut şi ea intrarea mai apoi pentru a completa grupul de celebrităţi.

Clipboard01

Emma Watson a rămas ȋn culise ȋn schimb după selfie-ul cu grupul de prietene super-vedete, dar se pare că urmează să apară alături de ele ȋntr-o altă reprezentaţie Bad Blood.

Se pare de altfel că şi Gwyneth Paltrow va semna condica fetelor celebre Bad Blood de vreme ce cunoscuta healthy living guru a postat săptămâna asta pe Instagram o fotografie cu ea, fiul său Moses şi Taylor Swift, spunânând că seara petrecută cu Taylor a fost cea mai tare (“best date night ever”).

Clipboard02

Taylor Swift, vedeta show-ului Victoria’s Secret 2014

Comments

comments