Taylor Swift canta despre esecul in dragoste

By  | 

Trăirile adevărate sunt cele care au inspirat-o pe Taylor Swift de-a lungul carierei, aşadar nu putem decât să ne bucurăm de eşecurile ei amoroase, care deşi au durut la început, i-au adus cântăreţei extraordinar de multă satisfacţie ulterior. Este practic visul oricărei femei de a se răzbuna pe fostul iubit:despărţirea să o transforme într-o femeie de succes!

Taylor Swift a vorbit cu cei de la New York Magazine despre ce reacţie au avut foştii ei iubiţi care s-au recunoscut în versurile sale. ”Am primit un mesaj de la cel despre care Red este în mare parte. Spunea că ‘Am ascultat albumul şi a fost o experienţă dulce acrişoară pentru mine. A fost ca şi cum mă uitam într-un album cu poze’. M-am simţit bine. A fost o reacţie mai drăguţă decât mesajele nebune de la alt tip. Este o reacţie mai matură despre o iubire care a fost minunată până când a devenit îngrozitoare şi amândoi am suferit din cauza asta. Iar unul dintre cei 2 se întâmplă să fie şi el textier.”

Tânăra cântăreaţă şi-a creeat o imagine distorsionată din cauza muzicii ei, dar Taylor nu este supărată. ”Vai, Taylor are inima frântă. Vai, Taylor s-a îndrăgostit şi tipul i-a frânt inima. Este tristă mereu şi singură” crede Swift că gândesc oamenii despre ea. ”Pot spune ce vor. Acelea sunt sentimente reale pe care le simte oricine. Cred că este în regulă să fii supărat pe cineva care te face să suferi. Nu este un concurs în care să pari că nimic nu te afectează. Sunt textier, totul mă afectează” a mărturisit cântăreaţa.

Cine sunt foştii iubiţi ai lui Taylor Swift?

Taylor a avut o relaţie de câteva luni în 2008 cu Joe Jonas, apoi câteva luni cu Taylor Lautner în 2009 ca să se implice după într-o relaţie cu actualul iubit al lui Katy Perry, John Mayer. Acestuia Taylor i-a dedicat şi o melodie cu un titlu foarte sugestiv ”Dear John”. Următorul ei iubit a fost actorul Jake Gyllenhaal după care a urmat o scurtă legătură cu Harry Styles de la One Direction, despre care Taylor a scris ”I knew you were trouble”

În cadrul discursului de acceptare a premiului MTV VMA 2013 pentru cel mai bun videoclip feminin, Taylor Swift a ţinut să îi mulţumească celui care a inspirat-o să compună muzica ce i-a adus succesul. Ce metodă grozavă de a trece peste un eşec amoros, nu?

Ce părere ai despre muzica lui Taylor Swift? Îi asculţi melodiile de plăcere sau doar atunci când ”suferi din dragoste”?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *