Take That – un nou album si o noua era

By  | 

Trupa a compus acest album impreuna, la fel ca si in cazul materialului precedent, dar de aceasta data, mai mult ca oricand, se pot intrezari personalitatile individuale ale membrilor grupului.

Prima piesa de pe album, “The Garden”, contureaza de la bun inceput intentiile trupei. Piesa in sine este o bucata muzicala neortodoxa pe alocuri si provocatoare, in care fiecare membru al trupei isi aduce aportul vocal.

Mark Owen isi etaleaza calitatile pe melodia ce da titlul albumului, asa cum a facut si cu Shine, piesa care a castigat premiul Ivor Novello anul trecut.

Mark aduce cu el un stil jucaus si triumfator pe care l-am putut observa si pe cateva dintre melodiile albumului anterior. Howard asigura partitura vocala pentru piesa “What Is Love”, asa cum nu l-am mai auzit pana acum, iar Jason este interpretul piesei “How Did It Come To This”, o melodie care are cu siguranta cel mai impunator refren dintre toate piesele de pe acest album.

Una peste alta, toate cele 11 piese pot fi single-uri. Atunci cand trupa a inceput lucrul la noul album, dupa ce “Beautiful World” fusese rasplatit cu 8 discuri de platina, atmosfera a fost mult mai relaxata si confortabila decat momentele pline de suspans ce au existat in preajma comeback-ului din 2006.

Rezultatul este o colectie de cantece produse de John Shanks (cel care a produs si albumul precedent) pline de profunzime si incredere.

Take That a intrat recent in Cartea Recordurilor pentru turneul cu cele mai rapide vanzari in Marea Britanie, atunci cand in trei ore au vandut 600.000 de biletele pentru turneul lor din 2009.

Acesta va include si un concert pe stadionul Wembley, iar detalii despre turneu se pot gasi pe site-ul www.takethat.com

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *