Sweet Paprika știe secretul unui selfie perfect

Influencer, designer, blogger de modă și lifestyle cu vechime în industrie! Am stat de vorbă cu Sweet Paprika (Gabriela Atanasov) despre relația ei cu tehnologia, lucrurile cele mai de preț din telefonul ei, de ce nu-i place să-și editeze pozele — dar și despre secretul unui selfie perfect, pentru care a ales un machiaj cu produse MAC Cosmetics, o rochie din colecția OMRA, care susține valorile bazate pe sustenabilitate în care Gabriela se regăsește, și, bineînțeles, telefonul ei HUAWEI P40 lite 5G!! !

Descrie-ți relația cu tehnologia… prin titlul unui film fashion care-ți place mult.

Cred că cel mai bine definește relația mea cu tehnologia serialul cu o tonă de fashion în el: ”Sex and the City”. Nu cred că protagonista, Carrie, era conștientă că va deveni influențatoarea unei întregi industrii prin personajul ei. Până la urmă, ne-am uitat toate la serial, apoi ne-am trezit bloggerite și, iată, la 10 ani de la deschiderea blogului SweetPaprika.ro, sunt influencer pe Instagram. Tehnologia a evoluat odată cu mine, iar eu, culmea, îi datorez evoluției ei fiecare succes al meu din mediul online!Cam câte aplicații folosești pe o fotografie sau pe un video pentru a avea un feed de Instagram atât de cool?!

Nu folosesc nicio aplicație pentru poze. Pur și simplu nu îmi place să editez poze, oricât de cool ar fi aplicațiile. Maximum ce pot să fac este să schimb contrastul sau luminozitatea din programul standard pe care îl are orice smartphone Huawei în dotare. Pentru video folosesc o aplicație foarte simplă, Inshot, pentru editările rapide de cut și adăugare de muzică pe telefon. Dar clipurile mai mari sunt realizate pe laptop, în programe specializate. De asemenea, în cazul campaniilor făcute cu fotografi și videografi, ei își lasă amprenta pe editarea pozelor și a video-urilor.

Secretul seflie-urilor tale perfecte este?

O lumină bună și să nu uiți să ștergi camera din față, s-ar putea sa aibă fond de ten pe obiectiv de la ultimul apel pe care l-ai avut. De asemenea, efectul de beautify din dotarea HUAWEI P40 Lite 5G te ajută să scapi de imperfecțiunile tenului!

Cum ai descoperit aplicațiile care te ajută cel mai mult să-ți desfășori activitatea profesională în domeniul tău? Și care sunt acele aplicații?

Cu toții știm că Huawei a trecut printr-o perioadă de tranziție, iar asta i-a ajutat să găsească noi soluții pentru clienții lor. Prin intermediul Petal Search, îți instalezi toate aplicațiile de care ești dependent în viața de zi cu zi și în desfășurarea activității tale și a jobului tău în online. Eu nu sunt un mare fan al aplicațiilor. Pentru mine, e de ajuns strictul necesar: Instagram WhatsApp, Shazam pentru a găsi o melodie pe care nu o recunosc, o aplicație de taxi și una de banking sunt suficiente. Ah, și era să uit, mai nou am o aplicație de periaj corect, care e conectată direct cu periuța de dinți performantă!

Cele trei condiții ca să realizezi un live pe Instagram la calitatea extraordinară cu care ne-ai obișnuit sunt…? 

O lumină bună, un beauty dish în față, un fundal curat în spate și o stabilitate pentru telefonul tău, fie că vorbim despre faptul că folosești o carte să sprijini telefonul să nu alunece sau despre un stativ dedicat.

Sweet Paprika (Gabriela Atanasov)

Care este cel mai de preț lucru salvat acum în telefonul tău? Ce ai face dacă l-ai pierde?

Toate clipurile și pozele cu copiii mei. Trăim într-o epocă în care putem să imortalizăm fiecare secundă și totuși nu apucăm să le printăm în varianta fizică. Iar clipurile, ar fi cazul să le stocăm într-un hard disk extern mai mare. Chiar trebuie neapărat să încep acest proces de ”bibliotecare” pentru amintiri. !

Având în vedere trendurile recente în materie de accesorii, dacă în micro-poșeta ta ar avea loc doar trei lucruri, care ar fi acelea?

Eu chiar am multe micro-poșete și toate sunt măsurate după smartphone-ul meu HUAWEI P40 lite 5G. Apoi mai încap un card, cheile și un ruj. Mi-ajunge!

Telefonul, rochia, gloss-ul sau toate trei?

Telefonul și rochia sunt de ajuns. Pot și fără machiaj.

Cât de mult contează pentru tine designul atunci când îți alegi un telefon?

Trebuie să îmi oglindească personalitatea. HUAWEI P40 lite era culorea Sakura Pink și arăta perfect cu dragostea mea pentru roz pal, pasteluri si lilla în materie de vestimentație, mai ales pe timpul verii. Cel nou, varianta 5G, e bun drept oglindă și arată ca mercurul lichid. Îmi place efectul electrizant!

Cât de des ți se întâmplă să asortezi telefonul tău ținutei sau chiar machiajului pe care îl porți într-o zi?

Eu sunt obsedată de asortare cromatică de când mă știu, nici nu contează ce port, atât timp cât există o schemă cromatică corect respectată. Deci clar și machiajul se asortează cu smartphone-ul și rochia. Eu nu am niciodată huse la telefon. Chiar mă întreba cineva de ce. Nu știu, mi se pare că nu am timp să le mai schimb și pe ele doar de dragul ținutelor.

Ce le spui celor care îți reproșează faptul că stai prea mult conectată la telefon?

E un job full time. Eu nu am ore clare de muncă. Pot posta și la 11 noaptea. Nu stau prea mult pe telefon, îl accesez doar când am nevoie să răspund la un mail, la telefon și să fiu conectată cu comunitatea mea online. Eu am trăit în perioada analoagă și am puterea să mă deconectez pentru câte ore vreau eu, oricând am nevoie. Pentru mine, smartphoneul chiar este un job în sine.

Dintre toate tendințele actuale, care te reprezintă cel mai mult ca stil, personalitate și lifestyle… Care merită cel mai mult să fie pusă în valoare pe feed-ul tău?

Moda sustenabilă. Oricum o practic încă din liceu, pentru că îmi iau haine de la second hand și le transform de la 17 ani. Nu știam pe atunci că 12 ani mai târziu va fi nu doar un trend, ci o necesitate atât de mare să fim mai conștienți, să reutilizăm și să reciclăm.

De asemenea, ce mai e cool acum e să fii #filterfree, dar, din nou, asta pentru mine a reprezentat o normalitate dintotdeauna. Când știi foarte clar cine ești și ai încredere în tine, nu ai nevoie de filtre și tendințe.

Care este aplicația din Huawei AppGallery cu care ți-ai personalizat prima dată noul telefon Huawei P40 lite 5G?

Un joc cu Lego instalat de fiul meu, Erik, de 5 ani. Eu nici nu apucasem să înțeleg ce se întamplă. Apoi, eu mi-am instalat InShot pentru că aveam nevoie să editez un video pentru InstaStories. De aici încolo e deja poveste!

Citește și interviul nostru cu Andreea Remețan despre tehnologia care o ajută să fie un creator de conținut atât de priceput!

Foto: Cătălin Oprițescu @Lightaholic

Material susținut de Huawei. 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.