Superman si Batman, impreuna pe marele ecran

By  | 

Anunţul a fost făcut la Convenţia Comi-Con ce a avut loc în acest weekend în San Diego, California. Momentul a fost foarte bine regizat, iar vestea i-a făcut pe fani să ţipe -la propriu-, de fericire!

După ce actorul Harry Lennix din ”Man of Steel” a rostit pe un ton foarte grav un citat din ”The Dark Knight Returns”, regizorul Omului de Oţel a dezvăluit cele două logo-uri iconice contopite: Superman şi Batman, la care fanii au început să ţipe isteric.

În rolul lui Superman îl vom vedea cu siguranţă, după cum mărturiseşte chiar producătorul Zack Snyder, pe Henry Cavill, însă pentru rolul lui Batman nu se ştie cine fi cooptat. Succesul actual al filmului ”Man of Steel”, care a avut încasări la box-office de peste 600 milioane $ şi continuă să crească, le-a confirmat ca fiind o decizie bună ideea de a avea şi o continuare.

Cei care vor aduce la viaţă povestea celor 2 super-eroi în aceeaşi producţie sunt, conform unui comunicat de presă al Warner Bros., David S. Goyer, Christopher Nolan şi Zack Snyder. Scenariul va fi scris de David S. Goyer, cu ajutorul lui Snyder, iar filmările vor începe în 2014, pentru a fi lansat câdnva în vara anului 2015.

”Superman şi Batman împreună pe marele ecran este un vis împlinit pentru fanii DC de pretutindeni. Noi toţi cei de la DC Entertainment nu am putea fi mai entuziasmaţi de viziunea lui Snyder asupra Universului DC.”  Diane Nelson, Preşedinte DC Entertainment.

Iată, mai jos, anunţul şi reacţia fanilor!

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *