Sting se pregateste sa lanseze un nou material

By  | 

„Tema iernii este bogata in inspiratie si material”, nota Sting. „Filtrand toate aceste stiluri diferite si transformandu-le intr-un singur album, sper ca am reusit sa recream ceva revigorant si nou”. „Stramosii nostri au sarbatorit paradoxul luminii in inima intunericului si miracolul renasterii si regenerarii anotimpurilor”.

Realizat in colaborare cu renumitul producator si aranjor, Robert Sadin, „If On A Winter’s Night…” include muzica traditionala a insulelor britanice ca punct de plecare.

Sting si muzicienii invitati sa colaboreze la acest material interpreteaza o colectie emotionanta de piese, colinde si cantece de leagan, printre care si „The Snow It Melts The Soonest” (o balada traditionala din zona New Castle), „A Soalin'” (o piesa traditional englezeasca), „Gabriel’s Message” (colind din secolul al XIV-lea), „Balulalow” (cantec de leagan scris de Peter Warlock) si „Now Winter Comes Slowly” (Henry Purcell).

Albumul prezinta si doua piese originale compuse de Sting, „Lullaby for an Anxious Child” si „The Hounds of Winter”, care au fost incluse pe albumul sau anterior, „Mercury Falling”, alaturi de „Hurdy Gurdy Man”- o reorchestratie si traducere in limba engleza (realizata de Sting) a piesei „Der Leiermann” din colectia de cantece de iarna a lui Schubert, „Winterreise”.

In aceasta explorare a temelor si emotiilor iernii lui Sting i se alatura un coleg drag, chitaristul Dominic Miller. Printre invitatii de pe acest album se numara si un ansamblu de trei muzicieni din nordul Angliei si Scotia: Kathryn Tickell (vioara si cimpoi), Julian Sutton (acordeon) si Mary MacMaster (harpa scotiana cu corzi de metal), alaturi de Daniel Hope (vioara), Vincent Ségal (violoncel), Chris Botti si Ibrahim Maalouf, (trompeta), Cyro Baptista si Bijan Chemirani (percutii), the Webb Sisters (voce) si Stile Antico (ansamblu vocal).

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *