Stil de vedeta: Zoe Saldana (GALERIE FOTO)

By  | 

Stilul vestimentar al lui Zoe Saldana

Zoe Saldana este una dintre acele tipe pe care le invidiem, cu o siluetă permanent trasă prin inel. Cu toate astea, multe femei care nu au probleme cu kilogramele în plus, precum Zoe, se plâng că nu au ”forme” şi că hainele nu se aşează pe corpul aşa cum ar trebui. Da, femeile sunt extraordinar de capricioase şi în loc să se concentreze asupra calităţilor, văd numai defectele!

Zoe Saldana este o tipă subţirică, aproape fragilă după standardele unora, cu un trup lipsit de forme, dar deosebit de sexy. Cei-i drept, actriţa are trăsături fermecătoare, de sirenă şi atitudine de amazoană. Nu ştim să apreciem cât din sex appel-ul său se datorează frumuseţii fizice şi cât atitudinii, însă ştim că Zoe este una dintre cele mai frumoase şi stilate actriţe!

Faci parte din aceeaşi categorie ca şi Zoe? Uită de sutienele cu burete şi iubeşte-ţi trupul aşa cum este el! Sunt numeroase femei care te invidiază pentru siluetă, iar dacă vei avea o atitudine potrivită vei fi gata să cucereşti lumea! Iată în galeria noastră foto ce ţinute a ales Zoe Saldana pentru a-şi pune în evidenţă silueta.

Filme cu Zoe Saldana

Cel mai important filmal lui Zoe Saldana este ”Avatar” (2009), care va avea parte de o continuare şi în 2016. Alte filme importante în care a jucat frumoasa amazoană sunt: ”Colombiana” (2011), ”Star Treck” (2009) şi ”Star Treck: Into Darkness” (2013).  Pe Zoe o vom vedea în 2014 în filmul cu super-eroi ”Guardians of the Galaxy” în rolul Gamorei, alături de actori ca Bradley Cooper (fostul iubit al actriţei), Chris Pratt şi Vin Diesel.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *