Stefanie Graf este noul ambasador Longines

By  | 

“Sunt onorata sa reprezint un brand elvetian care si-a construit reputatia bazandu-se pe calitate si eleganta”, a marturisit Stefi Graf. “Eu si Longines avem multe idealuri comune, printre care si ajutorarea copiilor aflati in dificultate. De-abia astept sa incepem aceasta colaborare din care stiu ca va beneficia si fundatia mea, Children for Tomorrow”, a mai spus aceasta.

Stefanie Graf si Longines impartasesc deopotriva pasiunea pentru eleganta si performanta, dar si dorinta de a fi mereu cel mai bun. Datorita curajului de care a dat dovada de nenumarate ori, dedicarii si generozitatii sale, Stefi Graf reflecta perfect filosofia brandului elvetian: “Eleganta este o atitudine”.

In timpul celor 17 ani ai carierei sale, Stefanie Graf a castigat toate titlurile posibile: 902 turnee, dintre care 22 de Grand Slam si o medalie olimpica, dupa care a stat pe primul loc in clasamentul WTA timp de 377 de saptamani la rand – record care nu a fost egalat nici pana in ziua de azi.

Din 1999, de cand s-a retras oficial din competitiile de tenis, Stefanie Graf si-a dedicat timpul familiei, dar si fundatiei caritabile pe care o conduce, Children for Tomorrow, care are ca scop ajutorarea copiilor si a familiilor care au suferit traume din cauza razboaielor, a exilului sau a violentei.

Longines are o adevarata istorie in slujba sportului si a sportivilor. In calitate de partener oficial al turneului Roland Garros, Longines se mandreste cu faptul ca doi dintre cei mai faimosi castigatori ai acestui turneu se numara printre ambasadorii sai. Stefanie Graf a castigat de 6 ori turneul de la Roland Garros, ultima data in 1999, acelasi an in care si Andre Agassi a fost invingator in cadrul aceluiasi turneu. Anul viitor cei doi vor aniversa, la Paris, 10 ani de la această dubla victorie.

Longines i-a sustinut si promovat dintotdeauna pe aceia care au avut curajul sa-si depaseasca limitele si pe cei ale caror idealuri si generozitate au ca scop sa faca lumea un loc mai bun. Producatorul elvetian de ceasuri este cel mai mare sustinator al “The Andre Agassi Charitable Foundation”, asa cum va fi de acum inainte si pentru fundatia condusa de Stefanie, “Children for Tomorrow Foundation”.

“Suntem mandri ca Stefanie Graf s-a alaturat sotului sau in marea familie a ambasadorilor Longines. Performantele obtinute, curajul si devotamentul ei fata de ceilalti sunt valori pe care si noi le respectam si promovam”, a declarat Walter von Kanel, Presedintele companiei Longines.

Din marea familie a ambasadorilor Longines mai fac parte Dinara Gimatova, Anastasia Liukin, Shawn Johnson, Alina Kabaeva, Olga Kapranova, Nikolai Kryukov, echipele de gimnasti din Rusia si China si multi altii. Ceasurile Longines sunt disponibile in reteaua magazinelor Cellini.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *