Stat Style: Lily James, Cenușăreasa modernă

By  | 

Mai crezi ori ba în basme, un lucru e cert: toate ne dorim să fim prințese. Frumoase, delicate, curtate de un prinț fermecător… așa, ca Lily James, Cenușăreasa zilelor noastre.

„Am fost botezată și Chloe, iar tatăl meu îmi dăruia o sticlă de parfum omonimă de ziua mea, în fiecare an.”

Lily James Cenusareasa

Chloe Signature Eau de parfum, 75 ml, 450 lei


„Îmi place să-mi încep dimineața cu o briză proaspătă de spray facial, mai ales dacă am petrecut seara în oraș. Apa asta de struguri e senzațională.”
Caudalie Grape Water, 75 ml, 27,5 lei (Centrofarm)

Caudalie Grape Water, 75 ml, 27,5 lei (Centrofarm)


„Mascara Lancome este un „must”. În zilele obișnuite nu port altceva. În ultima vreme m-am atașat de cremele de față de la Sisley – sunt costisitoare, dar din fericire un makeup artist cu care am lucrat mi-a dat câteva gratis… Sunt total pe dinafară în ceea ce privește produsele de frumusețe, de curățare, tonifiere și hidratare. Și măști faciale.”
Lancome Virtuose Doll eyes mascara, 156 lei

Lancome Virtuose Doll eyes mascara, 156 lei


În geanta mea…? „Un telefon mobil. Un ruj. Și o sticlă mică de parfum Chloe. Îl port de când eram mică și-l port pretutindeni.”
Dior Rouge Dior Brillant, 156 lei

Dior Rouge Dior Brillant, 156 lei

„Nu a trebuit să căutăm prea departe pentru inspirație. Ne-am dorit o versiune modernă, proaspătă, a acestei povești clasice”, relatează makeup artistul Jenn Streicher depre machiajul purtat de Lily la premiera filmului „Cenușăreasa”.

lily james

lily james

„Ador Londra, dar ador să călătoresc și nu cred că voi rămâne aici pentru totdeauna; cred că mi-ar plăcea să mă mut la New York și să joc acolo.”

„M-am căutat pe Google și am văzut câteva chestii drăguțe despre mine, dar și unele mai puțin drăguțe. Am învățat că treburile astea nu-s reale și nu există dacă nu te uiți la ele.”

Comments

comments