Starurile din Suicide Squad vorbesc despre recenziile negative primite

By  | 

Filmul DC „Suicide Squad” a fost lansat săptămâna trecută și deja a strâns numeroase recenzii negative. Iată ce au de spus starurile filmului despre acest lucru.

În luna martie a acestui an, DC a lansat „Batman v Superman: Dawn of Justice”, un film care a dezamăgit nu doar criticii, ci și fanii supereroilor. Evident, DC a sperat că își va spăla păcatele odată cu lansarea „Suicide Squad”, însă primele recenzii și comentarii de pe internet arată că nu prea au reușit. Persoanele care l-au urmărit spun despre film că este haotic, plictisitor, stupid, că fundul lui Margot Robbie pe ecran mai des decât celelalte personaje, că personajul Jokerului a fost distrus.. că filmul este, pur și simplu, foarte prost.

Auch!

Așa cum era de așteptat, actorii au avut câte ceva de spus despre toate aceste recenzii proaste.

Cara Delevingne spune: „Criticii au fost absolut oribili! Eu cred că, de fapt, nu le plac filmele cu supereroi. Filmul nu este perfect, dar este făcut pentru fani.” Și Margot Robbie este de părere că tot ce contează sunt fanii, însă, așa cum spuneam și mai sus, nu doar criticii, ci și fanii au fost dezamăgiți…

Jay Hernandez spune că e foarte deranjat de recenzii. „Evident, am lucrat din greu și am vrut doar să dăm fanilor ceea ce voiau.

Cât despre Will Smith, acesta a spus: „E normal să vrei să primești laude, dar ce contează este părerea fanilor. Noi suntem mândri de film și sperăm că fanilor le va place, dar cred că mulți au avut așteptări diferite”.

Tu ai văzut filmul „Suicide Squad”? Cum ți s-a părut?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *