Star Style: Xonia își dezvăluie secretele de frumusețe

Xonia este, fără îndoială,  una dintre cele mai exotice prezențe din showbizz-ul românesc. Din fericire, ne-a dezvăluit secretele frumuseții sale, că tare curioase eram să le aflăm! Xonia beauty

  1. „Frumuseţea vine din interior”, spune Xonia. „Mama mea m-a învăţat să las emoţiile să treacă dincolo de sufletul meu şi să las oamenii să mă cunoască aşa cum sunt eu!”

 

  1. Principalul atu fizic: „Ochii mei…pentru că sunt sinceri. În ochii mei poţi să citeşti dacă sunt fericită sau supărată, şi aşa poţi să descoperi sufletul meu,” recunoaște Xonia.

xonia

  1. „Părul mi-l vopsesc cu un produs CHI (de la Farouk Systems) care nu conţine amoniac. Încerc să îl spăl o dată la 3 zile, nu mai des. Am mai făcut tratamente pentru păr, dar prea rar,”recunoaște Xonia.

 

  1. „Pe buze îmi plac nuanţele naturale de la mai multe branduri precum Inglot, paese şi Mac, care au o gama largă de culori diverse, pe bază naturală – unele spre spre roz iar altele spre maro. Îmi place foarte mult rujul MAC Lustre Syrup şi Lip Pencil de la Inglot.”

xoniaMAC Lipstick, 104 lei

  1. Ritual zilnic. „Demachiere cu cleanser, loțiune tonică, apoi crema hidratantă și de ochi, cu vitamina C. Asta fac în fiecare dimineață şi seară. Mai folosesc apă termală şi fac uneori tratamente faciale.

158 lei

  1. „Pentru zi am o cremă cu aloe vera care îmi hidratează pielea. Eu am tenul sensibil şi trebuie să ma protejez cu crema de protecţie solară. Seară pun crema de ochii pentru cearcăne că să nu se vadă oboseală. Cremele pe care le folosesc sunt de la Bruno Vassari” (Cell Active eye concentrate, 158 lei), spune Xonia.

 

  1. „Ani de zile am folosit  Angel by Tierry Mugler dar acuma folosesc ‘Killing me slowly’ by Killian. Şi mai am un parfum care îmi place foarte mult ‘Amouage – Honor’. Îmi place foarte mult să am un parfum anume, să fiu remarcată datorită acestuia şi să amintească de mine.”

Kilian Killing me SoftlyBy Kilian Killing me Slowly, 75 ml, 321 lei

woman_wo_box
Amouage Honour woman, 50 ml, 890 lei (Elysee)

  1. Port mereu cu mine… „rujul natural Paese şi contur de buze! A treilea produs ar fi crema de mâini de la OPI pentru că mi se usucă repede pielea, mai ales iarna”.

 

  1. Răsfăț? „O masă bună şi sănătoasă gătită acasă împreună cu iubitul meu, un film sau serial să ne uităm pe canapea cât eu stau în pijamale. Asta pentru mine este un răsfăţ, să simt că nimeni nu mă judecă şi că pot să petrec ‘quality time ‘ cu iubitul meu.”

 

xonia instagram
Foto: Instagram
  1. „Mâncarea mea preferată în ultimul ani sunt pastele! Nu prea am mâncat când eram mică, iar acum sunt înnebunită după ele şi în general după bucătăria italienească. Desertul meul preferat este un tort de fructe cu pişcoturi pe care am învăţat să îl prepar de la mama mea, seamănă cu un tiramisu.”

 

 

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.