Star Style: Sienna Miller

 Cine n-ar vrea să știe secretele frumuseții unei „boho beauty & style icon” precum superba Sienna Miller? Noi sigur ne dorim să le aflăm.

 „Pentru că părul meu suportă atât de multe schimbări când lucrez, se usucă tare și caut continuu produse care să-l rehidrateze.”

masca par elseve sienna miller

L’Oreal Paris Elseve Ulei Extraordinar mască nutritivă, 30 lei

„Pentru ten, amestec MAC Select SPF15 Foundation cu un iluminator de la Givenchy. Tot de la Givenchy îmi place Hydra Sparkling Magic Lip and Cheek Balm, care-i genial, pentru că se face foarte roz și poți aplica o cantitate mai mare.”

sienna miller corector givenchy
                                                        Givenchy Mister Bright touch of light, 121 lei

 

„În general sunt destul de leneșă în materie de frumusețe. Obișnuiam să nu port machiaj deloc, dar pe măsură ce-am avansat în vârstă mi-am dat seama că e musai să mă machiez. În weekend, totuși, când sunt la țară, nu mă gândesc deloc la asta.”

 

„Nu-mi pasă de trucurile de frumusețe. Ca să știți, îmi curăț fața folosind șamponul. Deci am probleme cu tenul. Oricum, nu sunt persoana potrivită să fie întrebată despre chestii de beauty…”

 

„Am făcut o dată greșeala să-mi pun un rând întreg de gene false… a fost o idee neinspirată fiindcă aveam ochi de cățeluș trist. Dar câteva fire plasate în mijlocul genelor arată genial și-ți fac ochii să pară mai mari.”

COS090113_126_126_126

„Îmi trăiesc visul și asta e tot ce-mi puteam dori. La un moment dat trebuie să ignori restul.”

 

Parfumurile reprezintă o armă și au forța de a-ți schimba dispoziția. Îmi place mirosul de portocale din parfumul Boss Orange.”

sienna miller parfum hugo boss orange
    Hugo Boss Orange Woman, EDT, 75 ml, 175 lei

 

„5 zile… atât a durat aventura cu Instagramul. A alimentat cea mai urâtă parte a ființei mele. În fiecare dimineață mă trezeam și erau alte câteva mii de adepți și mai erau acele formule gen „Bine ai venit! Te iubim!”(…) Apoi ajungi să te simți incredibil de singur.”

kale-315311_1280

„Îmi plac sucurile verzi – shake-urile alea sănătoase care au un gust minunat, (…) încerc să mănânc organic, pe cât posibil. Îmi cultiv propriile legume. Am o grădină de legume… Dacă pot să strecor un pic de varză kale în meniu, e perfect.”

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.