Star Style: Krysten Ritter

By  | 

O prind fantastic rolurile amuzante, și asta fiindcă așa e și în viața reală, inclusiv în ritualul de frumusețe… Iată ce spune Krysten Ritter despre ea însăși.

„Mulțumesc Domnului că există coafura și machiajul. Îmi place pe platoul de filmare, când mă ridic de pe scaun altă femeie.”

„Când nu muncesc nici măcar nu știu cum să-mi usuc părul…”

„Mac Fluidline gel eyeliner (Blacktrack), 81 lei, este preferatul meu.”
CindySherman-Fluidline-Blacktrack-300

„Am avut breton de când eram mică. Chiar tatăl meu mi-l tăia. Am senzația că am venit pe lume cu breton!”

„Nu merg nicăieri fără cremă de mâini – îmi place să mi-o aplic la fiecare cinci secunde.”

The Body Shop Absinthe Purifying Hand Cream, 48 lei

The Body Shop Absinthe Purifying Hand Cream, 48 lei

„Sunt mereu în bocanci și rochiță – ceva grungy și un pic anii 90. Nu-mi place să port tocuri în viața de zi cu zi, pentru că sunt deja foarte înaltă și mă dor picioarele.”

H&M Rochie cu motive, 59,90 lei

H&M Rochie cu motive, 59,90 lei

„Sunt cel mai mare fan al lui Tim Burton. Mi-am dorit să lucrez cu el toată cariera mea. Poți să-ți dai seama că și-a pus amprenta pe ceva de la o poștă, ceea ce e uimitor. Big Eyes este exact pe genul meu. Cred că m-am integrat de minune în peisaj.”
big-eyes-185651l
„Îmi place când oamenii au un look numai al lor, când îți vine să zici: „Ah, e tipic pentru ea!” Fie că vorbim de Audrey Hepburn sau Patti Smith, imaginea lor e sinonimă cu numele lor.”

„Nu știu dacă papilele mele gustative sunt amorțite după ani întregi de mâncare condimentată, dar pot face față chestiilor super-picante. Pun sos Tabasco pe orice. Îmi place mâncare mexicană, e ceea ce are L.A.-ul mai bun, după mine.”

Comments

comments