Irina Shayk: Sunt o maniaca a fitness-ului

By  | 

Preferi sa faci sport in sala sau in natura?

Ador natura. De aceea mi-am luat un apartament in New York, care se afla pe malul Hudsonului.

In timpul verii, imi place sa alerg de-a lungul malului sau sa practic canotaj. E atat de frumos! Iarna, in schimb, ma duc la sala sau vine antrenorul meu la mine acasa.

Ai un personal trainer?

Da, am pe cineva care imi urmareste miscarile si care ma invata exercitii noi. Este un profesionist si a devenit deja un bun prieten.

Cateodata calatoreste cu mine daca am un job mai solicitant. Ma invata tot felul de exercitii eficiente care sunt, evident, compilate special pentru corpul meu.

De cate ori pe saptamana te antrenezi si ce sporturi iti plac in mod special?

Cand sunt in New York. si am timp, practic box, perfect pentru momentele in care am moralul la pamant, si pilates de cel putin trei ori pe saptamana.In cazul in care am doar cateva zile de pauza intre doua joburi, obisnuiesc "sa lucrez” de doua ori pe zi – dimineata si inca un antrenament seara. Imi place sa ma antrenez constant.

Ce altceva mai faci pentru a te mentine in forma?

Prima regula? Sa fiu foarte critica in ceea ce priveste persoana si corpul meu. Nu ma simt tot timpul in forma. Nu conteaza ce spun ceilalti, eu ma chinui constant sa imbunatatesc felul in care imi arata corpul.

Din pacate, cu programul meu incarcat, e extrem de dificil sa mananc asa cum trebuie. Nu am un job obisnuit, zbor dintr-o parte in alta tot timpul si in "pauze” incerc sa ma mentin in forma si mai ales sanatoasa.

Care parte a corpului tau iti place cel mai mult?

Nici una in mod special. Pot doar sa spun ca muncesc pe branci zilnic pentru a imbunatati aspectul general.

Ai o fata si un corp superbe, dar exista ceva ce ai schimba la aspectul tau fizic?

Nu consider ca am un corp perfect, dar nu as recurge niciodata la bisturiu! Cred cu tarie ca pentru a obtine ceea ce vrei de la viata trebuie sa muncesti mult: sa te duci la sala zilnic si sa te tii de multe alte activitati pentru a ajunge sa iubesti fiecare parte din tine.

Ce-ti place sa faci in timpul liber?

Timp liber?! Rar beneficiez de asa ceva. Calatoresc continuu: Las Vegas, Mexic, Los Angeles… Viata mea are un ritm frenetic, dar imi place sa fiu activa, ma face sa ma simt vie. Ador sa muncesc pana pic.Nu as putea sa zac patru ore sa ma uit in zare. Cand mi se intampla sa am o pauza, imi place sa citesc, sa ma vad cu prietenii, ori prefer sa merg intr-un spa sau doar sa dorm.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *