Spice Girls vor canta la ceremonia de inchidere a Jocurilor Olimpice 2012

By  | 

Dupa ce in 2007 s-a reunit pentru un turneu european si nord-american, trupa Spice Girls anunta o noua reunire. De data aceasta doar pentru un show, dar ce show! Ceremonia de inchidere a Jocurilor Olimpice 2012!

Citeste si: Piesa "Survival" de la Muse este imnul Jocurilor Olimpice 2012

O sursa a confirmat pentru Us Weekly ceea ce probabil multa lume astepta inca de cand cele cinci "fete condimentate" au lansat musicalul Viva Forever, in 26 iunie 2012.

Melanie Chisholm (Sporty Spice), Emma Bunton (Baby Spice), Melanie Brown (Scary Spice), Victoria Beckham (Posh Spice) si Geri Halliwell (Ginger Spice) vor canta din nou impreuna, in cadrul spectacolului grandios care va marca inchiderea Jocurilor Olimpice de la Londra, pe 12 august.

Citeste si: Victoria Beckham, recompensata cu Designer Brand Award 2011

Unul dintre cantecele pe care Spice Girls il vor canta la show-ul din Hyde Park va fi cu siguranta "Wannabe", hitul lor de debut care le-a facut celebre in 1996. Alte nume mari care vor canta la acelasi eveniment sunt George Michael, Jessie J si The Who.

Citeste si: Jessie J – fata rea vine din Anglia

  • Spice Girls este una dintre cele mai de succes trupe pop ale anilor ’90. A vandut peste 100 de milioane de albume, iar turneul de revenire din 2007-2008 a incasat peste 70 de milioane de dolari. 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *