Sotii Osbourne, in pragul divortului

By  | 

De-a lungul timpului, familia Osbourne a fost o sursă permanentă de bârfă în showbizul american, însă au fost în permanenţă uniţi. Se pare că lucrurile nu mai stau la fel pentru cuplul Sharon-Ozzy.

 

 

După ce au vândut reşedinţa familiei la începutul anului Jessicăi Simpson, Sharon Osbourne locuieşte la un hotel situat la o distanţă mică de casa închiriată de soţul ei. Cu toate acestea, cei doi nu îşi mai petrec timpul împreună, ceea ce apropiaţii lor consideră foarte ciudat.

”Locuiesc la adrese diferite şi nu îşi mai petrec timpul împreună”…”Nu se mai comportă ca soţ şi soţie. Este neobişnuit că nu iau cina împreună când locuiesc la 5 minute distanţă.” au declarat surse apropiate cuplului.

 

 

Într-o sesiune recentă de întrebări şi răspunsuri cu fanii ei, pe Twitter, Sharon a mărturisit că este într-o perioadă dificilă pentru ea. ”Am avut un an foarte greu şi îmi tot pun aceeaşi întrebare, cum să fac să mă trezesc în fiecare zi şi să zâmbesc:”

Pentru a înlătura zvonurile legate de divorţul iminent, Ozzy a făcut declaraţii cu privire la situaţia cuplului pe contul său personal de Facebook, în care îşi asumă vina pentru dificultăţile pe care le întâmpină în cuplu.

 

 

”În ultimul an şi jumătate am consumat alcool şi droguri, am fost într-o perioadă întunecată. Cu toate astea, mă bucur să spun că sunt treaz de 44 de zile. Ca să nu mai existe îndoieli, Sharon şi cu mine nu divorţăm. Încerc doar să fiu un om mai bun. Aş vrea să îmi cer scuze pentru comportamentul nebun din ultima vreme lui Sharon, familiei, prietenilor, colegilor de trupă şi fanilor.” a declart artistul.

Cu toate astea, nici Sharon, nici Ozzy nu îşi purtau verighetele în fotografii recente.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *