Soţii de fotbalişti la fel de celebre ca ei

Cupa Mondială 2018 a fost un spectacol în sine, urmărit de o lume întreagă. Iar, starurile acestei competiţii internaţionale au fost şi încă mai sunt: fotbaliştii. Însă, aceşti frumoşi sportivi de succes, în vizorul tuturor camerelor de filmat, sunt însoţiţi de femei la fel de celebre precum sunt ei.

În umbra tribunelor, dar adesea în reflectoarele Instagram-ului: adesea examinate atent, poate prea aspru criticate, uneori surse de curiozităţi. Totul amplificat de reţele de socializare!Dar, cine sunt ele cu adevărat – nevestele de fotbalişti? Este adevărat acest mit creat în jurul lor sau tocmai trăim finalul celui mai mare clişeu din toate timpurile feministe, clişeul „soţiilor de fotbalişti”?

Sara Carbonero

Jurnaliste, fotomodele, artiste, femei de afaceri, sportive… soţiile de sportivi din zilele noastre nu se mai limitează la „a fi soţii de fotbalişti”. Printre soţiile jurnaliste se numără şi: Sara Carbonero, soţia lui Iker Casillas, renumit pentru sex appeal-ul debordant. Cristina de Pin, soţia lui Riccardo Montolivo sau Ludivine Sagna.

Ludivine Sagna

 

Helena Sager este renumită pentru gestionarea impreiului său, cu o mână de fier. Mereu îmbrăcată impecabil, controleaza totul de la A la Z. Probabil nu este o coincidenţă faptul că este căsătorită cu unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti ai generaţiei sale: Zlatan Ibrahimovic. Independentă, amuzantă şi foarte sigură pe sine, Helena nu este nici pe departe modelul clasic de soţie de fotbalist.

Apoi, mai sunt soţiile care împărtăşesc aceeaşi pasiune cu soţii lor, pasiunea pentru sport: Kris J, soţia lui Aron Gunnarsson şi star fitness celebru în Islanda sau Ana Ivanovic, jucătoare de tenis, cu un palmares demn de toate laudele şi soţia lui Bastian Schweinsteiger.

Ana Ivanovic

Femeile fotbalului – super femei

Aceste femei cu caractere puternice sunt, de cele mai multe ori, şi mame iubitoare. Erika Choperena, soţia lui Antoine Griezmann, este mama micuţei Mia, născută pe 8 aprilie 2016. Cei doi formează un cuplu încă din 2011 şi şi-au spus „DA” pe 15 iunie 2017.

O altă femei la fel sau poate chiar mai celebră decât soţul ei, Shakira este un superstar. Căsătorită din 2010 cu fotbalistul spaniol Gerard Piqué, cei doi au împreună doi copii: Milan (5 ani) and Sasha (3 ani).

Toate aceste femei, chiar dacă pare că îşi însoţesc mereu soţii fotbalişti peste tot şi cumva stau în umbra lor, sunt, de fapt, pe picioarele lor: îşi administrează afacerile cu succes şi au grijă de familiile lor cu pasiune. Precum Helena Seger, modelul Izabel Goulart are succes mondial, cunoscută pentru a fi îngerul de la Victoria ‘s Secret care aprinde, de fiecare dată, podiumul şi fură spectacolul logodnicului ei Kevin Trapp, jucătorul echipei naţionale al Germaniei.

Sara Carbonero

Citeşte şi: Programul complet al CM FIFA Rusia 2018

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.