Sotia lui Robin Thicke despre dansul lui Miley Cyrus

By  | 

Paula Patton est o soţie înţelegătoare având în vedere atitudinea sa neobişnuit de relaxată după prestaţia soţului său împreună cu Miley Cyrus pe scena premiilor MTV Video Music Awards 2013. Deşi toţi privitorii au rămas şocaţi de prestaţia lui Miley, Paula nu s-a arătat deloc geloasă sau supărată.

Surse apropiate actriţei au declarat pentru TMZ că Paula nu a fost ofensată de faptul că mai tânăra colegă de breaslă a soţului său l-a pipăit pe scenă în faţa a sute de mii de privitori. Deşi în presă s-a zvonit ulterior prestaţiei că Patton ar fi făcut o criză de nervi, se pare că actriţa era la curent cu ce urmează să se întâmple de la repetiţii.

În plus, nu ar fi prima dată când Robin a fost înconjurat de femei aproape dezbrăcate. La filmarea videoclipului Blurred Lines, Robin a petrecut foarte mult timp în compania unor tinere extrem de sexy, aşadar Paula ştie la ce să se aştepte atunci când soţul ei este pe scenă şi este foarte relaxată în această privinţă.

Ce să mai, Robin este un artist norocos, care are o soţie frumoasă şi înţelegătoare. Asta deoarece Paula este şi ea artistă şi înţelege că trebuie să facă anumite compromisuri pentru carieră. Probabil că nici Robin nu i-a făcut scene de gelozie atunci când aceasta a filmat alături de Tom Cruise în ”Misiune Imposibilă” în 2011.

Pe Paula o vom vedea din nou în rulul său din ”Misiune Imposibilă”, iar acum o putem admira în producţia ”2 Pistoale” alături de Denzel Washington şi Mark Wahlberg.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *