Sorana Cirstea – Frumoasa si tenisul

By  | 

Crezi ca daca ai fi practicat alt sport, ai fi obtinut rezultate excelente?

Avand in vedere ca sunt o fire activa, cred ca as fi putut face orice sport de performanta, insa am fost norocoasa sa am calitatile si aptitudinile necesare pentru tenis – e greu sa egalezi satisfactiile pe care ti le da tenisul.

Familia, tenisul – sunt ceea ce iubesti cel mai mult. Ce ai mai putea adauga?

In afara de acestea, iubesc moda si, in general, tot ce tine de industria aceasta. Sunt dependenta de moda si nu as putea trai fara ea.

Ce ti-ai propus pentru cariera ta?

Am doar 19 ani si acesta este doar inceputul. Sfertul de finala Roland Garros de la Paris sper sa fie inlocuit curand de altul… in general incerc sa ma concentrez pe imbunatatirea jocului, si nu pe rezultate.

Ce loc „vanezi” in continuare in ierarhia WTA?

Pentru mine, locul 23 pe care ma aflu acum este o etapa prin care trebuie sa trec pentru a ajunge acolo unde imi doresc, cat mai aproape de varful clasamentului.

Esti o fata cu capul pe umeri si matura… de la natura sau datorita educatiei?

Felul meu de a fi se datoreaza parintilor mei. Acestia m-au crescut si mi-au aratat de mica valorile in viata. M-au facut sa realizez care imi sunt prioritatile si ceea ce este cu adevarat important. Am crescut cu ideea ca trebuie sa dai ceva inainte sa primesti si ca tot timpul trebuie sa-ti doresti mai mult.

Odata cu succesul profesional, ti s-au marit si veniturile. Ce lucruri iti permiti acum in plus?

Am avut norocul sa provin dintr-o familie in care nu mi-a lipsit nimic si am avut mereu tot ce mi-am dorit. Insa acum pot sa imi cumpar singura ceea ce vreau.

Cum ai sfatui o copila care si-ar dori un traiect fulminant ca al tau?

In primul rand, sa creada ca orice este posibil si sa isi doreasca mereu mai mult, pentru ca se poate. Tenisul cere multa munca, insa satisfactiile in momentul in care ajungi sus sunt de neimaginat. Din punctul meu de vedere, este sportul ideal si sper sa devina din ce in ce mai popular.

Ce intrebare ar trebui sa-ti puna un jurnalist pentru ca tu sa refuzi sa raspunzi?

In general, incerc sa-mi tin viata privata departe de privirile curiosilor si nu prea raspund la intrebari prea personale.

Ai amintiri legate de COSMO?

Citesc COSMO in fiecare luna, indiferent de unde ma aflu, in orice limba. De multe ori imi iau si editia in romana, si cea in engleza. Ce imi place cel mai mult este aerul pozitiv in care este scrisa. Indiferent de ce stare ai cand o deschizi, cand o inchizi, clar vei avea un zambet sau macar un suras pe buze si instantaneu toate lucrurile par mai roz. In plus, paginile de moda sunt primele pe care le verific si de multe ori imi dau idei interesante.

Enumera 5 calitati pe care o fata ar trebui sa le detina pentru a fi o invingatoare – in orice domeniu.

Independenta, sigura pe ea, ambitioasa si sa isi doreasca mereu mai mult, cu picioarele pe pamant, luptatoare.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *