Sophie Ellis-Bextor lanseaza un nou single, "Bittersweet"!

By  | 

„Bittersweet” este o piesa captivanta, emotiva, cu ritmuri ametitoare si influente synthpop ale anilor ’80, piesa ce va deveni cu siguranta imnul acestei primaveri.

Noul single este al doilea lansat de Sophie in urma colaborarii cu Freemasons.

Este pentru a doua oara cand Sophie lucreaza cu producatorii englezi din Brighton, dupa mega succesul „Heartbreak (Make Me A Dancer) ” care a ajuns in Top 10 in Marea Britanie, devenind si cel mai de succes single al artistei in Europa.

Despre Freemasons, Sophie declara: „Stiu foarte bine cum sa sarbatoareasca un cantec, reusind sa evidentieze foarte bine muzica pop si melodicitatea acesteia. A fost o colaborare naturala si am scos-o la capat surprinzator de usor”.

Albumul lui Sophie se va lansa in aceasta vara, iar colaborarea sa cu Freemasons este doar un preambul pentru ceea ce va urma pe acest material.

Artista a compus marea majoritate a pieselor de pe acest material, printre producatorii si textierii care au lucrat la album numarandu-se: Freemasons, Greg Kurstin, Calvin Harris, Cathy Dennis, Metronomy, Richard X si Armin Van Buuren.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *